- 30 Haziran 2013
- 21.689
- 1
- 17.565
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.341
Kizlar gunaydin betulcum eline saglik cok guzel takip etmissin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Allah bu kistler niye oldu ya daha cok ilaclardan oluyor buarada ogrenebildinizmi ne kistiKullanmadim canim hic...
Canim arkadasim gelmis hosgelmis.Bu arada ben memleketteyim net paktimden cok az kaldi tedbirli kullanmam lazim o yuzden aksamlari bir kere bakip okunanlari yazacagim haftaya pazar evimde olacagim ama wifi bulursam girerim belki
Hosbulduk canim benim ozlemisimmmmCanim arkadasim gelmis hosgelmis.
Rabbim ayirmasin bizleri.buarada sana kac tane yasin okuyacagizHosbulduk canim benim ozlemisimmmm
Katrenin listesi bitsin geceriz bana bittimi onu da bilmiyorum zaten hafta sonu pek girmiyor kizlar yarin netlesirRabbim ayirmasin bizleri.buarada sana kac tane yasin okuyacagiz
Hg canımKizlar gunaydin betulcum eline saglik cok guzel takip etmissin
yumurtaların çatlamıyor hiç dedi doktor canım..Allah Allah bu kistler niye oldu ya daha cok ilaclardan oluyor buarada ogrenebildinizmi ne kisti
canım kür denedinmi benimde çatlamıyorduyumurtaların çatlamıyor hiç dedi doktor canım..
canım hoş geld,n nasılsın kaç tane okuyoruz yazmadın
1. berirem.....................................4........okundu
2. Babamin_kiziyim..........................
3.gulucukgs...................................
4.Kitapseverim...............................
5. berree......................................
6. blgsdr......................................
7. tuncer82..................................
8. e-brulim...................................
9. loyalty88..................................
10. katre584.................................
11. adrenalin85..............................
12. asmunikal................................
TOPLAM...................................................41
KIZLAR SÜREMİZ İKİ (2) GÜNDÜR. AKSATMA YAPILMAMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR!!!!
yeni liste bu.. Adrenalin için okuyoruz ..
haydi besmeleyle başlayalım
Allah kabul etsin...(tez zamanda hamile kalip hayirlisiyla saglikli kucagima almayi evimde huzurun ve maddi manevi bereketin eksik olmamasi ve listedeki tum arkadaslarin gonlundeki dileklerin tez zamanda kabul olmasi benim duamdir.) Şimdiden herkesten Allah razı olsun......
katre584 İÇİN OKUYOZ.
DUASI: kızlar benim duam aileme bana ve erkek arkadaşıma sağlık sihhat ve hayırlı huzurlu bi evlilik birbirimize hayırlı es olmamız bi ömür mutlu huzurlu olmamız hiç pismanlik yasamamamiz inşallah evlilik içinde rabbimin bize yardım etmesi hakkımızda hayirlisini vermesi dha akliniza ne gelirse soyleyebilirsiniz :)şimdiden hepinizden Allah razı olsn inşallah dualarimiz kbl olur.
1. berirem..................................4(bu arkadaş giremiceğini ama listeyi yaptığını 4 tane oukcağını söylemiş) OKUNDU
2. Babamin_kiziyim..................3 OKUNDU
3.gulucukgs................................1 OKUNDU
4.Kitapseverim...........................3 OKUNDU
5. berree.....................................3 OKUNDU
6. blgsdr.....................................3 OKUNDU
7. tuncer82..................................4 OKUNDU
8. e-brulim..................................4
9. loyalty88.................................4 OKUNDU
10.katre584..................................4 OKUNDU
11.adrenalin85..............................4(KATRE584 için 4 tane okumuş) OKUNDU
12. asmunikal...............................4
TOPLAM 41 YASİN
KALAN 0
günaydın canımKizlar gunaydin betulcum eline saglik cok guzel takip etmissin
Gunaydin canim Allah razi olsun sendengünaydın canım
senin için 4 yasin okudum dün
allah kabul etsin inşallah
Katrenin listesi henuz bitmemis diye yazmadim cnm yazayim simdi iki kisi kalmis galibacanım hoş geld,n nasılsın kaç tane okuyoruz yazmadın