- 2 Şubat 2013
- 2.846
- 1.931
- 198
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.221
Günaydin canim..Listeyi yenilemissiniz..Nasilsiniz?Benim duam belli zaten kızlar saglik sihhat kendimede esimede ve hayirlisiyla bi evlat..günaydın canlarr...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydin canim..Listeyi yenilemissiniz..Nasilsiniz?Benim duam belli zaten kızlar saglik sihhat kendimede esimede ve hayirlisiyla bi evlat..günaydın canlarr...
AMİN İNŞ.. HAYIRLISIYLA KABUL OLUR DUAN.Günaydin canim..Listeyi yenilemissiniz..Nasilsiniz?Benim duam belli zaten kızlar saglik sihhat kendimede esimede ve hayirlisiyla bi evlat..
günaydın canım, tabi okuyabiliyorum uygunum. siz listeyi yapın, ben okuyacağım inşallah.N nebahat_1990 günaydın canım adrenalin yok yeni liste yapıcaz uygunsun dimi. okuyabiliyosun
CANIM SANADA 4 TANE YAZIYOM. OZAMANGünaydin canim..Listeyi yenilemissiniz...
4 TANE YAZIYOM TATLIM OZAMAN...günaydın canım, tabi okuyabiliyorum uygunum. siz listeyi yapın, ben okuyacağım inşallah.
Yaz canimda ebrulim msjini okudum yeni ben onun 4 tanesini okutcam dedim baskasimi okudu yoksa ben okutcam diemi yeni listeye gectiniz canim anlamadim daCANIM SANADA 4 TANE YAZIYOM. OZAMAN
SEN O 4 TANEYİ OKU CANIM O SENİN ZATEN. OKUDU SAYDIK SENİ. OKUMUŞUUNDUR SANIRIM,Yaz canimda ebrulim msjini okudum yeni ben onun 4 tanesini okutcam dedim baskasimi okudu yoksa ben okutcam diemi yeni listeye gectiniz canim anlamadim da
farketmez kimin okuduğu. önemli olun arkadaşa niyet edip bağışlamak. şimdi ebrulinin 4 tanesini okudun.Tamam canim ben degil de ablama okuttum..
güle güle....Neyse ben cikiyorum aksama ugrarim insallah..Görüsürüz canim..
okurum canımkitapseverim günaydın tatlım..yeni kişiye geçsek okuyabiliyomusun
Tamam canim ben degil de ablama okuttum..
4 tane yazıyom ozaman tatlım.okurum canım
loyalty88 İÇİN OKUYOZ.
DUASI:saglik sihhat kendimede esimede ve hayirlisiyla bi evlat..
1. berirem..................................4(bu arkadaş giremiceğini ama listeyi yaptığını 4 tane oukcağını söylemiş)
2. Babamin_kiziyim..................4
3.gulucukgs................................4
4.Kitapseverim...........................4
5. berree......................................
6. blgsdr.....................................4
7. tuncer82..................................
8. e-brulim..................................4
9. loyalty88.................................4
10.katre584..................................
11.adrenalin85..............................4(lotaly için 4 tane okumuş)
12. asmunikal...............................
TOPLAM 32
KALAN 41-32=9
bugün başladık. cumaya biter inş
berree tatlım günaydın.. yeni arkadaşa geçicez musaitmisin
4 tane yazayım sanada tatlım. banada gelmiyo bildirim hep alıntı yaptım o yuzdenbu şekilde yazınca bildirim gelmiyor o yüzden görmedim canım kusura bakma ben müsaitim okuyacağım sonuna kadar