- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
- 158
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
bunun cok da evlılıkle alakası yok canım oyle ortamlarda sen de kenarda otur servıse kalkarsan tabı kı cay doldur derler sana gec bı kenarda otur kımse bakmaz sana nıye kalkmadı dıye evleneceksın elbette ama kalbını attıranla evlenBugün evlenmem gerektiğine karar verdim :). Niye biliyor musunuz ? Bekarken insanlara hizmet etmen gerekiyor (çevre böyle düşünüyor en azından).mevlit te yengem in gelini (benden 3 yas buyuk)ve annesi yanyana oturuyolar.bende ikrama falan yardım ediyorum.cayimi aldım oturdum bende, yengem in dünürü nun çayı bitmiş bende görmedim,aynen bana verdiği tepki şu
"Ela aaaa bana bi çay doldur"
Babasının uşağı var sanki kızı yanında ona söylemiyor benden istiyor, bekarım diye ben milletin uşağı mıyım
okudum canım.CANIMBENDE SENIN GIBI HABERSIZ GELDI KUMBARA YAPAMAMISTIM 2 TANE YAZDIM SANA SUREMIZ IKI GUN HALLEDERSIN INSALLAH
Gunaydin cnm nasilsingünaydın kızlar....
Insallah cnm en kisa zamanda kestirmelisinBu arada kızlar Adak ettiğim kurbanı bu hafta kestiremedim malesefçünkü her taraf kar arabayla gidip kestirecektik ama bu hafta olmadı Rabbim nasip ederse haftaya kestiricem isallah
hamd olsun iyyim..Gunaydin cnm nasilsin
Ne tahlili cnm kan degerleri mihamd olsun iyyim..
sizler nasılsınız
kan tahlili verdim. işe geçtim şimdi 3,5 gibi gidicem tekrardan
evet tatlımNe tahlili cnm kan degerleri mi
Insallah normal cikarlar cnm benim 23 haftalik dogumdan bir hafta sonra kan degerlerim normale donmustuevet tatlım
oooo inş okadar uzun sürmezInsallah normal cikarlar cnm benim 23 haftalik dogumdan bir hafta sonra kan degerlerim normale donmustu
Canim benim cok kanamam olmustu ona ragmen yani rahat ol demek itiyorum yha ruyamda senin hemen hamile kaldigini gordum biliyor musun insallah oyle olur bu arada ne var ne yok ogrenin kromozom touch ve trombofoli paneli testlerini mutlaka yaptirinoooo inş okadar uzun sürmez
günaydın, nasılsın canım?günaydın kızlar....
hamd olsun. sen tatlım.günaydın, nasılsın canım?
inş hepimiz sağlıklı bebeklerimiz olurCanim benim cok kanamam olmustu ona ragmen yani rahat ol demek itiyorum yha ruyamda senin hemen hamile kaldigini gordum biliyor musun insallah oyle olur bu arada ne var ne yok ogrenin kromozom touch ve trombofoli paneli testlerini mutlaka yaptirin
çok şükür, bu akşam doktora gideceksin, nedenini araştıracaklar değil mi?hamd olsun. sen tatlım.
Canim kanaman oldumuinş hepimiz sağlıklı bebeklerimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?