- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
3er tane mi?? esmaya kac okudunesma ve babamin kiziyim icin okudum. rabbim kabul etsin.
Iiiyiz cnm sen nasilsin keyfin yerinde miKizlar slm nasilsiniz neler yapiyorsunuz benim ayni pazar isleriyle geciyor.betirem icin 3 yasin okudum rabbim tez zamanda gobusunu doldursun cnm
Canim nerdesin bitti sayilir seninki sen de bildirim yapinca gecebiliriz sayilar fazla kimsede birikme olmasin zor olurilk yazdığınız listede ben vardım; ama şimdi yokum...
Betül şule canım adımGulucuk cnm sakincasi yoksa ismin ne bi de zekeriya duasi nin linkini atar misin geleyim bende
Fatma ben de cnm bi sure sonra rumuzla hitabetmek garip geliyoBetül şule canım adım
Konuyu sen mi actin cnm ordan da girerimBen telden giriyom ama bi bakayım arkadaşlardan isteyim kopyalayım
Esma icin bir tane daha okusan iyi olur cok mazeretli var cnm zor olmassa senin icinesma ya 3 tane
babamin kiziyima 3 tane.
eksikse esmaya ekleme yapayim
Konuyu sen mi actin cnm ordan da girerim
Tamam cnmBeni çağırdılar. Ben öle girdim.
Burda da sensin canim gelicem oralara okumalarimi bi toparliyim ya latif cekiorum bende kendi capimdaBenim açtığım bi konuda var
Ordada vahid cekiyoz.
Başka bi yerdede fatiha okuyoz. Ordada bi arkadas hamile şuan
Noldu cnm sikintin neKızlar nolur yardım edin banakonu açtım ma hickimse bakmıyor bile ALLAH RIZASI İÇİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?