Ben mazeretli olduğum için bir hafta içinde değil bir hafta sonra okuyabilirim ama anneme okutayım senin için bir tane. Bir hafta sonunda bitmezse o zaman ben de okurum inşallah.Allah razı olsun yok canım 1 hafta içinde okursan sıkıntı olmaz bende 1 hafta içinde tamamlarım eksik kalanlarıhayal_hatun
canım nasip olursa bende 1 hafta içerisinde okurum,yine okudum diye bildiririm ama sen 1 adet okundu diye kabul edebilirsin.Allah sıkıntılarını en kısa zamanda gidersin inşAllah...Allah rızası için benim için yasin okurmusunuz Çalıştığım yerde kurumun sahibi büyük haksızlıklar yapıyor verdiğim özel derslerin ücretini vermiyor sürekli çalışma saatime süre ekliyor hiç memnun değilim çıksam iş bulmak sıkıntı oluyor evde otursan bunalıyorum bugün çok agladım okul bitirdim bitireli çekmediğim sıkıntı kalmadı iş yüzünden sürekli dua ediyorum ama çok sıkıntıdayım verdiğim emeğin karşılığını hiç almıyorum birde dediği laflar çok üzüyor. Ailemde durumuma çok üzülüyor. Niyetiniz Rabbim kuluna hayırlı kapılar aç hayırlısıyla atansın zor günlerini atlatsın 41 kişiden yasin istiyorum
Canim 2 tane almistim ya okudum. Sayidan dusebilirsin. Eger alan olmazsa kalorsa sen etiketle beni alirim tekrar.Allah razı olsun canım çok sağolOMRUM79
Allah razı olsun canım Çok sağolbende 1 tane okuyabilirim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?