41 yaş ...idrar testi pozitif yardım !!

faralya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2020
27
46
38
Bayanlar merhaba 41 yaşındayım bir başarısız tüp bebek denemem var ve değerlerimiz iyi. Bir Yıldır denemedeyiz. Lakin bu ay ilk defa ovülasyon testi ile birleşme yaşadık 11/12. Gün yumurtlamam olduğunu yeni öğrendim. Adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım ekteki gibi çıktı, şu anda adetime 3 gün var ve ovülasyon testlerim ekteki gibi, hayli pozitif. Çok yorumlar var mide hapı vs değerleri pozitif yapar mi başka hastalıklar vs başka hiç bir belirtim esamem yok bileniniz veya yorumu olan var mi???Herkese bol şans

Test pozitif görünüyor. Yarın bir kan verirseniz kesin sonucu öğrenebilirsiniz bu arada erken gebelik testini yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız acaba

Hayırlı olsun Gebesiniz miğde hapı felan pozitif yapmaz ama en kısa zamanda kan verin Allah tamamına erdirsin

Test pozitif görünüyor. Yarın bir kan verirseniz kesin sonucu öğrenebilirsiniz bu arada erken gebelik testini yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız acaba
Hayırlısı arkadaşım nedense pek inanamıyorum ama 12 gün sonra.

Hayırlı olsun Gebesiniz miğde hapı felan pozitif yapmaz ama en kısa zamanda kan verin Allah tamamına erdirsin
Hayırlısı olsun inanmak zor ama kan testi dediğiniz gibi net sonucu verecek, teşekkürler cevabınız için

Hayırlısı olsun inanmak zor ama kan testi dediğiniz gibi net sonucu verecek, teşekkürler cevabınız için
Allah inşallah kucağınızada almayı nasip etsin Banada umud oldunuz bende sebepsiz infertilite ile uğraşıyorum güç bela hamile kalıyorum başarısız oluyor yaş 40 oldu olmaz diye umudunu yitiriyordum sizi görünce bi umut oldu

Amin bakalım sonuçlara. O ne demek hiç ümitsiz yaşanır mi benim kan testim negatif çıksa bile üzülmem. Her işte bir hayır var nasip kırk kat aşağıdaysa bile sizi bulur.

Amin bakalım sonuçlara. O ne demek hiç ümitsiz yaşanır mi benim kan testim negatif çıksa bile üzülmem. Her işte bir hayır var nasip kırk kat aşağıdaysa bile sizi bulur.

Hayırlı olsun pozitif testiniz

Yaşınızda ne varmış sanki gayet gençsiniz anne olmak için

Teşekkür ediyorum, eğer pozitifse 40 yaş üstüne moral olsun istedim, ben de sizin gibi düşünüyordum ama dr lar sağolsun hep yaştan ilerliyorlar..
Ben 28 yaşındayım olmuyor(eşimin sperm hızı cok yavaş

Hormon ilaci yada catlatma ignesi gibi seyler etkiler ama mide ilaci sanmiyorum ya etkilesin.bende 41yasindayim 1senedir ugrasiyorum.bu kadar pozitif gormusken,insaallah insaallah pozitif tir. Seni cok iyi anliyorum

Maşallah pozitif,adet döngünüz kac gunde bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…