- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
faralya ,son durum gonlundekidir insaallahHayırlısı arkadaşım, kan sonucumu bekliyorum şu anda
Aaaaaay cewap burdaymisssGece keseyi gördük![]()
Gelende gidende bizdendir
Güzel olur, ben bu platforma yeni katıldım pek karıştırmadım..Mesela etkisi olduğunu düşündüğüm bir çok eylemi paylaşmak isterdimfaralya tebrik ederim bende 39 yasındayım bir düşüğüm var tekrar 6 aydır deniyoruz gebelık olusmadı aslında 35 yas üzeri gebelik isteyenlerin deneyenlerin bir gurubu olsa sanki bir birimize daha faydalı olaruz gibi böyle bir gurup var ise benide alın :)
Tebrik ederim darısı başımıza inşallahGüzel olur, ben bu platforma yeni katıldım pek karıştırmadım..Mesela etkisi olduğunu düşündüğüm bir çok eylemi paylaşmak isterdim
Ben de liste biraz uzun ama paylaşmak fayda sağlamak adına güzel, süt ürünlerini kestim bir yıl evvel, kompleks karbonhidrat kullanmıyoruz yaklaşık 4/5 aydır, eşim 52 yaşında ben ise 42 yaşındayım düzenli egzersiz yaptık bunların üstüne ve aralıklı oruç sistemi ile beslendik 2 öğün tabi akşam 20.00 den sonra 16 saat aç kaldık.. Bunların etkisi olduğunu düşünüyorum özellikle akşam açlıklarında sistem onarım ve yapım ile uğraştı sanırım. Dua ettik, bebek işinden vazgeçtik :) .. kısmet, umarım sağlıkla ilerler üTebrik ederim darısı başımıza inşallahBende 2 aydır deniyorum, yaş 37 olunca uzamasınada üzülüyorum, bu ay sıkı beslendik Şubatta deneme yapacağız yumurtlama günü inşallah tutar, siz extra bişi denediniz mi,
Tebrik ederim darısı başımıza inşallahBende 2 aydır deniyorum, yaş 37 olunca uzamasınada üzülüyorum, bu ay sıkı beslendik Şubatta deneme yapacağız yumurtlama günü inşallah tutar, siz extra bişi denediniz mi,
37 erken bir yaş ben 40 yaşında evlendim..rahat olun lütfen daha yolunuz var çokBen de liste biraz uzun ama paylaşmak fayda sağlamak adına güzel, süt ürünlerini kestim bir yıl evvel, kompleks karbonhidrat kullanmıyoruz yaklaşık 4/5 aydır, eşim 52 yaşında ben ise 42 yaşındayım düzenli egzersiz yaptık bunların üstüne ve aralıklı oruç sistemi ile beslendik 2 öğün tabi akşam 20.00 den sonra 16 saat aç kaldık.. Bunların etkisi olduğunu düşünüyorum özellikle akşam açlıklarında sistem onarım ve yapım ile uğraştı sanırım. Dua ettik, bebek işinden vazgeçtik :) .. kısmet, umarım sağlıkla ilerler ü
Çok çok zor zamanlar geçirdim, psikolojimde iyi değil, bebekle kafamı dağıtırım diye düşünüyorum, o yüzden hemen olur inşallah37 erken bir yaş ben 40 yaşında evlendim..rahat olun lütfen daha yolunuz var çok
Ne güzel maşallah, sizin için hayırlısı ne ise o olsun.Çok çok zor zamanlar geçirdim, psikolojimde iyi değil, bebekle kafamı dağıtırım diye düşünüyorum, o yüzden hemen olur inşallah, ben ve eşimde vitamin alıyoruz, eşim sabah nar pekmezi, gece keçiboynuzu, akşam nohut çerez niyetine, fındık ceviz kabak çekirdeği portakal her gün, bense önce hayıt otu, adetinden sonra soğan kürüne başlayacağım, bu arada çok şükür ki 10 yaşında kızım var
![]()
Benim de 38. Gurup yoksa da biz açalım arkadaşımfaralya tebrik ederim bende 39 yasındayım bir düşüğüm var tekrar 6 aydır deniyoruz gebelık olusmadı aslında 35 yas üzeri gebelik isteyenlerin deneyenlerin bir gurubu olsa sanki bir birimize daha faydalı olaruz gibi böyle bir gurup var ise benide alın :)
Cok tebrik ederimGüzel olur, ben bu platforma yeni katıldım pek karıştırmadım..Mesela etkisi olduğunu düşündüğüm bir çok eylemi paylaşmak isterdim
Benim de 38. Gurup yoksa da biz açalım arkadaşımhatta bence faralya açsın , belki şans getirir hepimize
Cok tebrik ederimsağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
![]()
Maasallah maasallah hamilesin tamamina erer insBayanlar merhaba 41 yaşındayım bir başarısız tüp bebek denemem var ve değerlerimiz iyi. Bir Yıldır denemedeyiz. Lakin bu ay ilk defa ovülasyon testi ile birleşme yaşadık 11/12. Gün yumurtlamam olduğunu yeni öğrendim. Adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım ekteki gibi çıktı, şu anda adetime 3 gün var ve ovülasyon testlerim ekteki gibi, hayli pozitif. Çok yorumlar var mide hapı vs değerleri pozitif yapar mi başka hastalıklar vs başka hiç bir belirtim esamem yok bileniniz veEki Görüntüle 2758364 ya yorumu olan var mi???Herkese bol şans
Sağol arkadaşım, ilk çocuk evet...İlk çocuğunuz mu sizin yasinizda anne olmak çok çok güzeldir bence. Hele de ilk çocuk varsa ve o cocuk 15 17 yaşlarında falansa daha da güzeldir ama ilk se de çok güzeldir hayırlı uğurlu olsun bebisiniz![]()
Faralya selam nasilsin kac haftalik oldun ? Nasil gidiyor hamilelik.umarim iyisindirSağol arkadaşım, ilk çocuk evet...![]()
Teşekkürler bir gün uykulu bir gün sinirliyimFaralya selam nasilsin kac haftalik oldun ? Nasil gidiyor hamilelik.umarim iyisindir
Cok sükür iyi ol insTeşekkürler bir gün uykulu bir gün sinirliyimah hormonlar onun dışında iyiyim şükür
![]()