41 yaş ...idrar testi pozitif yardım !!

faralya tebrik ederim bende 39 yasındayım bir düşüğüm var tekrar 6 aydır deniyoruz gebelık olusmadı aslında 35 yas üzeri gebelik isteyenlerin deneyenlerin bir gurubu olsa sanki bir birimize daha faydalı olaruz gibi böyle bir gurup var ise benide alın :)

Güzel olur, ben bu platforma yeni katıldım pek karıştırmadım..Mesela etkisi olduğunu düşündüğüm bir çok eylemi paylaşmak isterdim

Güzel olur, ben bu platforma yeni katıldım pek karıştırmadım..Mesela etkisi olduğunu düşündüğüm bir çok eylemi paylaşmak isterdim
Tebrik ederim darısı başımıza inşallah Bende 2 aydır deniyorum, yaş 37 olunca uzamasınada üzülüyorum, bu ay sıkı beslendik Şubatta deneme yapacağız yumurtlama günü inşallah tutar, siz extra bişi denediniz mi,

Ben de liste biraz uzun ama paylaşmak fayda sağlamak adına güzel, süt ürünlerini kestim bir yıl evvel, kompleks karbonhidrat kullanmıyoruz yaklaşık 4/5 aydır, eşim 52 yaşında ben ise 42 yaşındayım düzenli egzersiz yaptık bunların üstüne ve aralıklı oruç sistemi ile beslendik 2 öğün tabi akşam 20.00 den sonra 16 saat aç kaldık.. Bunların etkisi olduğunu düşünüyorum özellikle akşam açlıklarında sistem onarım ve yapım ile uğraştı sanırım. Dua ettik, bebek işinden vazgeçtik :) .. kısmet, umarım sağlıkla ilerler ü

37 erken bir yaş ben 40 yaşında evlendim..rahat olun lütfen daha yolunuz var çok

37 erken bir yaş ben 40 yaşında evlendim..rahat olun lütfen daha yolunuz var çok
Çok çok zor zamanlar geçirdim, psikolojimde iyi değil, bebekle kafamı dağıtırım diye düşünüyorum, o yüzden hemen olur inşallah , ben ve eşimde vitamin alıyoruz, eşim sabah nar pekmezi, gece keçiboynuzu, akşam nohut çerez niyetine, fındık ceviz kabak çekirdeği portakal her gün, bense önce hayıt otu, adetinden sonra soğan kürüne başlayacağım, bu arada çok şükür ki 10 yaşında kızım var

Ne güzel maşallah, sizin için hayırlısı ne ise o olsun.

Benim de 38. Gurup yoksa da biz açalım arkadaşım hatta bence faralya açsın , belki şans getirir hepimize
Cok tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah

Benim de 38. Gurup yoksa da biz açalım arkadaşım hatta bence faralya açsın , belki şans getirir hepimize

Cok tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
ayağımı sürteyim diyorsun, olur açacağım söz ama benim durumlar daha da netleşsin öyle,

Maasallah maasallah hamilesin tamamina erer ins

İlk çocuğunuz mu sizin yasinizda anne olmak çok çok güzeldir bence. Hele de ilk çocuk varsa ve o cocuk 15 17 yaşlarında falansa daha da güzeldir ama ilk se de çok güzeldir hayırlı uğurlu olsun bebisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…