- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
- Konu Sahibi Magnifiaque
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel dilekleriniz benim için moral desteği oldu ,düşünceli davranışiz içinde çok teşekkür ederim ,güzel kalpli insanlar , bu topikteki herkesi etiketliyemiyorum şuan
Insallah hamile oldugunuda yazarsin Rabbim yar ve yardimcin olsun cok isteriz guzel haberlerini almayi hadi bismillahGüzel dilekleriniz benim için moral desteği oldu ,düşünceli davranışiz içinde çok teşekkür ederim ,güzel kalpli insanlar , bu topikteki herkesi etiketliyemiyorum şuan
Amin amin inşallah Allah'ım razı olsun .. sizinde gonlunuzdeki muradı versin inşallah.. Haber veririm tabi kiInsallah hamile oldugunuda yazarsin Rabbim yar ve yardimcin olsun cok isteriz guzel haberlerini almayi hadi bismillah
Insallah burdaki herkese tum isteyenlere mucizemiz olsun insallahAmin amin inşallah Allah'ım razı olsun .. sizinde gonlunuzdeki muradı versin inşallah.. Haber veririm tabi ki
Eger yakın zamanda transferi olacak yoksa goah a okunsun evet Allah hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin inşallah pozit haberlerini duymak nasip olsun. Canım Magnifiaque ve diğer kızlar hepinizden allah bin kez raz olsun
Teşekkür ederim inşallah Allah'ım isteyen herkese versin.transfer yapildi ..şimdi beklemedeyim .. sıra icinde tekrar teşekkür ederim
Evet canım bu sefer de ben hata yaptımEvet doğru bir sayı daha dusurmemiz lazım SoLeiL12 size kadar 26 sizde 4 tane aldıysanız kalan 22 olması.lazim
4 de ben aldım kalan 18Kalan 22
3 ben aldim yarin icinBirazdan okurum 1 tane KALAN 17