- 8 Nisan 2019
- 893
- 1.625
- 44
- Konu Sahibi Magnifiaque
Benim bir acileyitim yok, transfer sürem bitti şimdi.sonucu beklemekteyim.Tedavi yada transfer öncesi varsa ,bence daha iyi olur LadyNurr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel sonuclar al insallah sağlıkla bebeğin tutunsun sanaBenim bir acileyitim yok, transfer sürem bitti şimdi.sonucu beklemekteyim.Tedavi yada transfer öncesi varsa ,bence daha iyi olur LadyNurr
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için amin amin inşallah Allah'ım isteyen herkese versin ..Güzel sonuclar al insallah sağlıkla bebeğin tutunsun sana
Amin amin burdaki ve isteyen herkes aminnnÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için amin amin inşallah Allah'ım isteyen herkese versin ..
Bende aynı şeyi düşünüyordum şimdi tutunması için okuyalım bencede sorun olmazsagoah i öne alalım mı? Şuan sonuç beklediği için sikinti olurmu arkadaşlar
Bende okudum aldıklarımi inşallah
Allah razı olsun canım ❤
Rabbim ebeden razı olsun inşaAllah ❤Bende okudum aldıklarımi inşallah
Senden de razı olsunAllah razı olsun canım ❤
Hepinizden canim bize duayı ettirende bize dua edenlerde Allah'tanRabbim ebeden razı olsun inşaAllah ❤
Amin ecmain inşaAllahHepinizden canim bize duayı ettirende bize dua edenlerde Allah'tan
Amin amin arkadaşım,cümlemizin emeklerinin karşılığını Allah'ım gani gani versin inşallahKızlar bence de sonuç bekleyen arkadaş a okuyalım RABBİM sağlıkla tutunmayı kucağına almayı nasip etsin inşallah kurban olduğum Allahım kimsenin emeğini boş çevirmesin inşallah