- 22 Ağustos 2015
- 29.577
- 86.181
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Bence 1 gün sora yapalım okumalarimiz da bitmiş olsun dağıtımı öyle başlayalım olmazmiInsallah biraz durun bir kac saate paylasirim listeyi
Olur tabi o zaman bir gun tatil yarin aksam paylasim istersen persembe dagitirizBence 1 gün sora yapalım okumalarimiz da bitmiş olsun dağıtımı öyle başlayalım olmazmi
Öyle olsun herkes aldığını bitirmedi daha çünkü canimOlur tabi o zaman bir gun tatil yarin aksam paylasim istersen persembe dagitiriz
Evet cnm öyle soylersinburcusami canım isim olarak burcu diye mi niyet ediyim söylemiş miydin kaçırdım mı bilmedim
Okudum canım aldığım 2 taneyi rabbim kabul eylesin inşallahEvet cnm öyle soylersin
Ağzına sağlık canım Allah razı olsunLife light için 2 Meryem suresi okudum tilavetini yaptım Rabbim haberini nasip.etsin.
burcusami arkadaşım için 3 tane okudum Rabbim güzel hayırlı haberler nasip.etsin
Herkes okduukca yazarsa güzel olur insallah. Dua sahibi kişi not alsın bunları :) dualasin sora inşallah.Simdiye kadar aldigimiz cogu duayi bitirdik cok sukur kizlarseviyorum ekip ruhu olan insanlari
Canım ben kendime okuyacağım onun dışında aldıklarım bitti.Simdiye kadar aldigimiz cogu duayi bitirdik cok sukur kizlarseviyorum ekip ruhu olan insanlari
Aynen en azindan icimiz rahat EderHerkes okduukca yazarsa güzel olur insallah. Dua sahibi kişi not alsın bunları :) dualasin sora inşallah.
Sana zaten direk guveniyorumCanım ben kendime okuyacağım onun dışında aldıklarım bitti.
Ben hep okuyorum ama yazmadım şimdiye kadar ya o gün ya sonraki gunHerkes okduukca yazarsa güzel olur insallah. Dua sahibi kişi not alsın bunları :) dualasin sora inşallah.
Cogu bitti azi kaldi sukur insallah baslariz yarinBenimkine yarın baslariz okunacaklar bitsin inşallah önce