- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
- Konu Sahibi Magnifiaque
Kalan 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de okurum tabi 1 taneMerayyy @Dermabebak @ Umutlu_anne @ LaRisaCca edaecoo birer tane meryem suresi okuyabilir misiniz benim niyetime
Kalan 3 sağol cnm ağzına saglikBen de okurum tabi 1 tane
Aynen gayet iyi gidiyoruz bencede ama hani hamilelerin de okuması iyi olur bence onların dualarinda yer almakyoksa cok şükür ben hızlandım iyice meryem suresinde kalanlari okumak cok zamanımı almazBazen yardim istesemde Aslinda iyi ilerliyoruz o yuzden yardim almiyorum Kizlar sonucta iki gunde bir kisiyi bitiriyoruz cok sukur
Allah razı olsun canım
OKurum tabiki tatlım allah kabul etsnMerayyy @Dermabebak @ Umutlu_anne @ LaRisaCca edaecoo birer tane meryem suresi okuyabilir misiniz benim niyetime
Kalan 2Allah razı olsun cnm kalan 2 yi de ben okurum Rabbim kabul etsin insOKurum tabiki tatlım allah kabul etsn
harikasin istersen hemen dualama okumayanlar bitirsin sonra Ama zorlanirsan alalimKalan 2Allah razı olsun cnm kalan 2 yi de ben okurum Rabbim kabul etsin ins
Yok cnm okurum sıkıntı yok adet olunca okuyamam diye yedekte de okudum ben onlardan da bagislarim okuyamazsam yarın yada prsb duamı ederim o zamanharikasin istersen hemen dualama okumayanlar bitirsin sonra Ama zorlanirsan alalim
Dur ben senin duana başlamadım dahaYok cnm okurum sıkıntı yok adet olunca okuyamam diye yedekte de okudum ben onlardan da bagislarim okuyamazsam yarın yada prsb duamı ederim o zaman
Tamamdır bekliyeyim o zaman bi kac gunDur ben senin duana başlamadım daha
Yok gece bitiricem inşallah ama bende duamı yapmadım herkes bitirsin öyle dualarsın sendeTamamdır bekliyeyim o zaman bi kac gun
Harikasiniz Kizlar insan okuya okuya hizlaniyor masalllah sayenizde kuranla hasir nesir oldumYok cnm okurum sıkıntı yok adet olunca okuyamam diye yedekte de okudum ben onlardan da bagislarim okuyamazsam yarın yada prsb duamı ederim o zaman