- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.637
- 598
- Konu Sahibi basbelasiyim
Canım basbelasiyim Bende okudum. Rabbim kabul etsin inşallah güzel güzel haberlerini bekliyoruz=) bebisinin bi sürü teyzesi var tabiki okuyacağız=)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben ozel gunumdeyim. Ama mutlaka esmaul husnadan bisey okuyup dua ederim.
Timam canım=)Canim ben ozel gunumdeyim. Ama mutlaka esmaul husnadan bisey okuyup dua ederim.
Karışmak gibi olmasın ama ben Kur'an Kursu hocasıyım. Bir ara bi bayan gebe kalamayan kızı için 41 adet hurmayı ayrı paketlere koyup herkese 1er tane vermiş ve halkada Meryem suresi okutmuştu. Sanırım gebe kalmıştı kızı :)
Dunyaa dua uzerine kurulu eminimki olmustur buda hamile kalmak isteyenlere yol olur ben normal kalamiyorunKarışmak gibi olmasın ama ben Kur'an Kursu hocasıyım. Bir ara bi bayan gebe kalamayan kızı için 41 adet hurmayı ayrı paketlere koyup herkese 1er tane vermiş ve halkada Meryem suresi okutmuştu. Sanırım gebe kalmıştı kızı :)
Bebek bu ne istyceği belli olmaz :)Ay siz oyle diyince canim hurma cektiii
Güneş bile vaktinden önce doğmaz Sabrın sonu selametDunyaa dua uzerine kurulu eminimki olmustur buda hamile kalmak isteyenlere yol olur ben normal kalamiyorun
Dua nin kudreti rabbimin mucizesi kim bilir kimin duasi kabul oldu o yuzden ben burda dua almayi cok iyi sayiyorum cunku kkarsidakini tanimiyorsun notr sekilde gonulden okuyorsun Allah herkesten bin kere razi olsunSonra da hurmaları geri toplayıp kızına yedirmişti, orasını atladım
16 mi 15 mi kiz :) safaringoyu saymismiydibTimam canım=)
Allah razi olsun canim Rabbim hayirli dogumlar evlatlar versin Evet canim ona ayri konu acayim okuyan su kadar kaldi desin cunku ben telden giriyorum
- Kizlar bnde okudum.Insallah Rabbim kabul etmistir hepimiznkini:)B undan sonra salatı tefriciyeye mi gecileck basbelasiyim