- 22 Haziran 2016
- 12.666
- 57.648
- 598
- Konu Sahibi basbelasiyim
Tabikide okurum aksam abdest alıp okuyayım basbelasiyim canim benim hadi hayirli sonuclarla gel bize❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz ben seni yerim o profilini gördükçe mıncırasım geliyo canım benimBende aldım kızlar,anca gördüm kusura bakmayın :/
Arapca bilmiyorum kabul ederseniz türkçe okuyum?
Ne kusuru canim iyiki varsiniz :*Bende aldım kızlar,anca gördüm kusura bakmayın :/
Bence bir sakıncası yok canım çok tatlı benim bebek kuşlarımKiz ben seni yerim o profilini gördükçe mıncırasım geliyo canım benim
Canım benim ,sende iyi ki varsın Allah gönlünden geçeni nasip etsin tez zamanda inshallah :* tüm kalbimle dua ettimNe kusuru canim iyiki varsiniz :*
Bence bir sakıncası yok canım çok tatlı benim bebek kuşlarım
Maşallah hızlı ilerlediKalan: 17
Amin insallah insallah ablam Allahim herkesin hayirli gonul muradini versin hamdolsun dua okumak nasip oldu benim icinMaşallah hızlı ilerledi
Bu vesileyle kim ki bebek özlemiyle yanıp tutuşuyorsa, bebeği olsun diye dua ediyorsa Rabbim hepsinin duasını, dileğini kabul etsin, her biri sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar inşaallah
Ne demek canim Allah sendende razi olsunBen bu kadar cabuk destek olacaginizi tahmin bile edemedim iyiki varsiniz Allah hepinizden ayri ayri razi olsun amin
Karışmak gibi olmasın ama ben Kur'an Kursu hocasıyım. Bir ara bi bayan gebe kalamayan kızı için 41 adet hurmayı ayrı paketlere koyup herkese 1er tane vermiş ve halkada Meryem suresi okutmuştu. Sanırım gebe kalmıştı kızı :)Kalan 16 :)