- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.909
- 508
- Konu Sahibi basbelasiyim
yanlis biliyir olabilirmnamaz kilmadan kafamizi koydaz galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlis biliyir olabilirmnamaz kilmadan kafamizi koydaz galiba
Saol ablamTilavet secdesi nasıl yapılır:
Namaz dışında secde ayetini okuyan veya secde ayetini işiten kişi, tilavet secdesine niyet ederek abdestli olarak, kıbleye karşı ayakta durup, elleri kulaklara kaldırmadan "Allahü ekber" diyerek secde ye gider. Üç defa "sübhâne rabbiye'l-a'lâ" dedikten sonra tekbir alarak secdeden kalkar ve "semi'nâ ve ata'nâ gufrâneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr" der. (Bakara, 2/286)
Niyet şarttır. Niyetsiz sahih olmaz.
Secde ayetini işiten cünüp veya abdestsiz kimse, temizlendikten sonra tilavet secdesi yapar.
Bir oturumda, bir secde âyetini birkaç defa okuyan ve işiten, hepsi için bir secde eder.
Bir oturumda ne kadar secde âyeti okunmuşsa, o kadar tilavet secdesi gerekir. Mesela üç secde âyeti okunursa, üç secde gerekir.
namazsitesi.com diye bir yerden çıktı sonrada yapılsa oluyormuş
bak napim ben sana 1000 tane hz. ibrahimin duasini okiyayim simdi yanlis olmasin bu secde isi :/Saol ablam
Tamam canim Saol :*bak napim ben sana 1000 tane hz. ibrahimin duasini okiyayim simdi yanlis olmasin bu secde isi :/
16 mi 15 mi kiz :) safaringoyu saymismiydib
2 okudum ben kuzum , 1 değil.
Sen sayarken vinkayi saymismiydin kuzumKalan : 15 suan di mi?
Saydım tekrar sayalım bi olmazsa tek mi saydım çift mi net hatırlamıyorum. Bi bakayimSen sayarken vinkayi saymismiydin kuzum
Allah razi olsun canim Rabbim hayirli dogumlar evlatlar versin Evet canim ona ayri konu acayim okuyan su kadar kaldi desin cunku ben telden giriyorum
Ozaman 16 demi :)Cift saymışim