- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
- Konu Sahibi basbelasiyim
Kızlar devamlı etiketlemek durumumda kaldım ama sizi son kez etiketlicem isteyenler katılabilir ikinci kez etiketlemicem teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu iş burda karışacak gibi takibi çok iyi yapılması gerekiyor bence farklı bir grup ayarlasak nebilim özel mesajla numarasını versin okumak isteyenler watsapta grup ayarlıyalım bunu burda takip etmek zor.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/her-hafta-bir-kisiye-41-meryem-suresi.1054492/
Kızlar etiketlememi son kez yapıyorum isteyenler yeni konuya buyursun
1- U Umudumallahtan
2- ceymi
3- A AsyaaAyazz
4- E elsin1
5- plojovic
6- F flower world
7- @HemDeliHemAsik
8- C cansu_tr
9- R4bi4
10- Zeynebim1212
11- D Durbidk
12- seymaka
13- Erwaaaa
14- P pembehayaller06
15- S Suskun geveze
16- D Duykam464600
17- @Vayneymis
18- T Tatlianne20
19- Birumuttur yasamak
Boşver canımm benim kısmet olduktan sora iki kişi de olsak okucam ben hiç sorun değil sağlık olsun kimin kısmetinde varsa olur ben dahil yeni konumla devam edicemCanım bu iş burda karışacak gibi takibi çok iyi yapılması gerekiyor bence farklı bir grup ayarlasak nebilim özel mesajla numarasını versin okumak isteyenler watsapta grup ayarlıyalım bunu burda takip etmek zor.
Canım sana mahcup oldum ama 19 kişi olunca birden okuruz die düşündüm ama üzülme bu hafta senin için okunacak Allah’ın izniyleAllah herkesten razı olsun
Cumaya kadar 4 tane okurum ben kalırsa tamamlarım sorun diil bana yazmanız yeterliCumaya kadar kaçtane alabilirsen olur yarın okuman şart değil bir haftada 41 bitiricez
25 ocakBat tarihlerini herkes bu mesajı kopyalayıp yazabilir mi
İnşallah yeni topiğe ekliyorumBugün inşallah regel olmam biraz heyecan var
Tamm canımİnşallah yeni topiğe ekliyorum
Estağfurullah Canım ne demek allah razı olsun bitiririz merak etme bende okuyacağım arkadaşımda 2 tane okur bende şimdilik 2 okurum 4 etti bile rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınCanım sana mahcup oldum ama 19 kişi olunca birden okuruz die düşündüm ama üzülme bu hafta senin için okunacak Allah’ın izniyle
Ee ne zman basliyoruz ve regl olunca burdan okutablrmyz1- U Umudumallahtan
2- ceymi
3- A AsyaaAyazz
4- E elsin1
5- plojovic
6- F flower world
7- @HemDeliHemAsik 11 şubat
8- C cansu_tr
9- R4bi4
10- Zeynebim1212
11- D Durbidk
12- seymaka
13- Erwaaaa
14- P pembehayaller06
15- S Suskun geveze
16- D Duykam464600
17- @Vayneymis
18- T Tatlianne20
19- Birumuttur yasamak
Canım sen kafanı yorma hepimiz hasta oluyoruz senin hastalığın bittipinde katılırsın sen sonuca bak her hafta bir kişi için 41 olacak bu kadarEe ne zman basliyoruz ve regl olunca burdan okutablrmyz
Bende bunu merak ediyorum ve her okudugumzda 58.ayete denk geliyoruz her seferndemi tilavet secdesi ypmamiz gerekiyor.yoksa tmamen bitincemikızlar birşey sorsam
meryem suresi abdestsiz okunurmu ,
Canım yeni gördümEva canim okumak vr katilmak ister misin ?