- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
- Konu Sahibi basbelasiyim
Evet senden de Emin’imHadi inşallah. ☺ Katabilirsin beni, okurum her gün. ☺
Emin olduğum insanlar var :)) kavga çıkmasın inşaşşah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet senden de Emin’imHadi inşallah. ☺ Katabilirsin beni, okurum her gün. ☺
Evet senden de Emin’im
Emin olduğum insanlar var :)) kavga çıkmasın inşaşşah
Çıkmaz çıkmazz. Sert konuşma kız insanlara,ne olursa ondan oluyor. (samimiyetimize güvenerek yazdım. )
Tamam canım o zaman sen takma bunu sınavına odaklan :) telafi ederiz@Vayneymis kuzu bende varım ama dediğim gibi NisaNda sınavım var Onu nasıl ayarlayabilirim eşim okur ama ona da pek güvenmiyorum sürekli söylüyorum öyle okuyor.
Sağol canım. Zaten deli gibi ders çalışamıyorum son hafta başlıyorum çalışmaya uzun sürmez. Ben yine birilerine okutmaya çalışırım sadece şimdiden bilgin olsun.Tamam canım o zaman sen takma bunu sınavına odaklan :) telafi ederiz
Tamam canım bişey değil önemli bir mazeret çünküSağol canım. Zaten deli gibi ders çalışamıyorum son hafta başlıyorum çalışmaya uzun sürmez. Ben yine birilerine okutmaya çalışırım sadece şimdiden bilgin olsun.
Varım canımTamam canım
Her gün bir kişiye 41 Meryem suresine var mısın
Allah kabul etsin canım burası bugünlük toplantı salonu :)) öbür topikten devam :))ben okudum şimdi.
Allah kabul etsin canım burası bugünlük toplantı salonu :)) öbür topikten devam :))
Bu hafta kimin icin okunuyor?
Tamam canım benimBende varim ama adetim daha bitmedi bitince hemen aranizdayim canlarr
Canım artık günlük okuma yapıcaz başlık da değişti düzenli okumaya varsan ekleyeyimBu hafta kimin icin okunuyor?