- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.807
- 248
- 35
- Konu Sahibi basbelasiyim
Benim icinde okuyun kiz@son izci de katılır :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim icinde okuyun kiz@son izci de katılır :)
@Vayneymis bence de en iyisi oyle olcakBence listedeki herkesi BAT gunune gore siralayip ona gore okuyalim.
kankiiim baskasina okutcanTamam inşallah :) hayiz olunca napicaz?
Tamam sen okursun benim yerimekankiiim baskasina okutcan
benim okudugum kabul olur mu cok supheliyimTamam sen okursun benim yerime
11 Şubat :)Bat tarihlerini herkes bu mesajı kopyalayıp yazabilir mi
Tamam sen okursun benim yerime
5 Şubat da, batları aynı gün olanlar napcak :))Bat tarihlerini herkes bu mesajı kopyalayıp yazabilir mi
kiz listenin yanina yaz11 Şubat :)
ay senin ki de az kalmis insaAllah guzel haberler alirsiniz :*5 Şubat da, batları aynı gün olanlar napcak :))
Bi gün sora okuruz ya yeterki haftada 41 olsun5 Şubat da, batları aynı gün olanlar napcak :))
Sen okurken ben dinlerim hatalarını duzeltirim :****benim okudugum kabul olur mu cok supheliyim
eeehhhhh yeterrr dersinSen okurken ben dinlerim hatalarını duzeltirim :****
Hergün okuyoruz dimi 1 meryem suresi belki sadece yarın okuyamayabilirim nasıl olucak ?Tamam bata göre yapalım iyi fikir ama ilk arkadaşımızı aldık ceymi yi onun testi varmış
Herkes batını yazsın
Ben senden bikar miyim hiç ❤ hele Kuran'dan asla senin okuman güzelleştikce mutlu olurum aksine :*eeehhhhh yeterrr dersin
Allah razi olsun hanifem Allah im sana da hayirli evlat nasip etsin amiiiiiiin❤❤❤Ben senden bikar miyim hiç ❤ hele Kuran'dan asla senin okunan güzelleştirme mutlu olurum aksine :*