- Konu Sahibi basbelasiyim
Ben bunu daha önce kendim yapmıştım ara vermeden 41 Meryem suresi hasta oluncada dağıttım olmadı ama vardır bir hayır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman tamam ilk sana başlayalım test günün biraz daha acil tamamTamam canım o zaman yarın ben 1 tane okuyayım cuma 1 tane daha okuyayım olur mu salı günü test günüm çünkü okuyan okudum yazsın
Olsun olsun vardır hayırBen bunu daha önce kendim yapmıştım ara vermeden 41 Meryem suresi hasta oluncada dağıttım olmadı ama vardır bir hayır
Tamam canım sağolun allah kabul etsin inşallahO zaman tamam ilk sana başlayalım test günün biraz daha acil tamam
Ben birsey mi kacirdim, diger msjda 18 kisi vardi, bu hangi liste?Erwaaaa
2- ceymi
7- Rakika
9- R4bi4
12- seymaka
14- Birumuttur yasamak @birumutturyasamak
16- D Duykam464600
17- @Vayneymis
şuan 7 kişi kesin
İnşallah aminTamam canım sağolun allah kabul etsin inşallah
Bir kişi okuyamayacakmış çıkardım o yüzdenBen birsey mi kacirdim, diger msjda 18 kisi vardi, bu hangi liste?
EvettBu vesile ilede kuran Okumuş oluyoruz ne güzel aslında herşey bir sebep
Canim su anda musait degilim kiterelelli34 sen de okumak ister misin arkadadimiza
Bence listedeki herkesi BAT gunune gore siralayip ona gore okuyalim.Kızlar listemizi oluşturucam şimdi
Kuralımız çok basit tekrar ediyorum Cuma’dan cumaya Meryem süresi . Her hafta 1 kişiye 41 tane okunacak. Bugün ancak toplaşırız motive oluruz yarın cuma gecesi başlayalım güzelce niyet edip. Bir de isterseniz yanı sıra sağlıklı beslenmeye de çalışalım herkes bugün şunu bunu yedim desin ama faydalı olanlardan ama iki yöntem bir Arada zor olabilir . Planlara uymak çoğu zaman zor olmuştur . Bu gece 00 dan itibaren başlayabiliriz kızlar . Şimdi ilk hafta kimin için okuyalım fikirleriniz nedir bu konuda ya da farketmez derseniz alfabetik sıraya göre başlayalım nicklere göre ne dersiniz ?
tmm neslimAllah razi olsun ❤❤Canim su anda musait degilim ki