- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.637
- 598
- Konu Sahibi basbelasiyim
Kalan : 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Texe gelin Allah razi olsun:*Kalan : 16
Senden de razı olsun canım:*Texe gelin Allah razi olsun:*
Günaydın canim
Arkadaşımız için meryem suresi topluyoruz katılmak ister misin. Sadece 1 tane?Günaydın canim
Allah razi olsun canim insallah bende senin gibi yavrucuguma kavusurum amin
Ben bir tane daha okudum Allah'ın izniyle, kaldı 14Kızlar bı arkadaşıma bahsettim o da aldı
Kalan:15
Ablacım şu güne kadar diye bir sınırın var mı? Ben sitede yoğun oluyorum, sitede olmadığım zamanlarda işlerden vakit buldukça okuyorum sizler için, gün kısıtlaması yoksa arada okuyabildiği kadar okumaya çalışırım ama sayı veremiyorum maalesefSaolun kizlar kalan 14 isim nedeniyle yazamadim arkadaslara insallah onlarada dagitirsam sifa olur Allahtan
Bende destek atayım canım bana 1 tane yazar mısın bugün yarın okuyup bildiririmBebegimhadi okumak istersen diye etiketledim canim
âAblacım şu güne kadar diye bir sınırın var mı? Ben sitede yoğun oluyorum, sitede olmadığım zamanlarda işlerden vakit buldukça okuyorum sizler için, gün kısıtlaması yoksa arada okuyabildiği kadar okumaya çalışırım ama sayı veremiyorum maalesef
Yasin'de okunsun istiyordun sen değil mi?