- 30 Ekim 2013
- 20.228
- 56.871
- 798
- Konu Sahibi basbelasiyim
Amin insallah canimİnşallah güzel haberlerini en alacağız canım:) Amin rabbim isteyen uğraşan herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah canimİnşallah güzel haberlerini en alacağız canım:) Amin rabbim isteyen uğraşan herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.
Allah razi olsun canim amin insallahBende okudum basbelasiyim insallah pozitif sonucla bebegini kucagına alırsın inanıyorum
Burdan herkese mujde vereyim bari :) regl oldum yarin ilaclarima baslayacagim :) 25 kasimda kontrolum var
Canimmm prensesim :*
Bitanecik güzel lokumummCanimmm prensesim :*
Rabbim kabul eder insallah :) isteyen herkeseee banada guzel duygulari tattirir amin2 ay once annem bana okudu. Ve aksam hamile oldugumu ogrendim duayi birakmayin ve inanın kizlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Insallah canim Rabbim ol desin yeter kiRabbim kabul eder insallah :) isteyen herkeseee banada guzel duygulari tattirir amin
Canım şuanki durumun nasıl bebeğin oldu mu? Hayırlısıyla bu akşam liste oluşturup Meryem suresine başlıyoruz topiğine kullanabilir miyiz ?Merhaba kizlar
Ben hep sizlerden aldigim dualarla herseye basladim bana cok iyi geldiniz Allahim bana sizin dua etmenizi nasip etti sukur ve bu tup bebek surecinde sukurler olsun hersey bekledigimden iyi gitti artik sona geldik Aralik basinda transferim olacak kasim ortasi gibi istanbula gidecegim sizlerden meryem suresini okumanizi isyiyorum benden dualaribizi eksik etmeyin bunu bitirip salati tefriciye ye gececegim :) Allah hepinizden razi olsun
Evet arkadaşımız hamile şükürler olsun ❤Canım şuanki durumun nasıl bebeğin oldu mu? Hayırlısıyla bu akşam liste oluşturup Meryem suresine başlıyoruz topiğine kullanabilir miyiz ?
Sukur canim.hamileyim Allahim herkese nasip etsin insallah topigim ugur getirsin size :)Canım şuanki durumun nasıl bebeğin oldu mu? Hayırlısıyla bu akşam liste oluşturup Meryem suresine başlıyoruz topiğine kullanabilir miyiz ?
Allah’a şükür çok sevindim yaaa maşallah tamam bu topikte buluşucağız senin de desteğinle :))Sukur canim.hamileyim Allahim herkese nasip etsin insallah topigim ugur getirsin size :)
etiketlemeye basla :)zms rainbow buraya yazabilirism