Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oriana MERVENUR (Bismillahirrrahmanirrahim Allahım Merve Nur kuluna saglıkla hamile kalıp sağlıkla hamilelği devam edip hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı evlatlarını kucagına alıp kavusmayı nasip et ya Rabbim )
Asiltutku GULCAN (öncelikle eltimin ve tüm isteyenlerin hayirli sağlıklı evlat sahibi olabilmeleri, benim hamileligimin ve doğumumun sağlıklı ve kolay geçmesi iki evladımı da hayırla sağlıkla büyütebilmek nasip olması. )
@Renkli Fiyonk HILAL ( hayirlisiyla kolay bir dogumla yavrusuna kavusmak icin)
yalnız ilk baştan dinleyerek pekiştireyim sonra yalnış olmasın dedim. Sonrasında okudum. Ama dinlediğin videoda okuyan o kadar içten okuyoduki gözyaşlarımı tutamadım
Life light için 1 adet okudum ..Hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olsun İnşallah Magnifiaque arkadaşım benim için okunacak dua da niyetim hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmakti
Benim duam Hayirlisiyla baslamis oldugum tedavimin guzel gecmesi ve ikizlere hamile kalip hayirlisiyla ikiz evlat sahibi olmak Allah tum isteyenlere hepimize nasip etsin insallah