Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bilmeyen ve öğrenme aşamasında olan kimselerin, namazda ve diğer zamanlarda Latin harfleriyle yazılmış sureleri okumalarına ruhsat vardır. Ama böyle bir zaruret yoksa sebebsiz olarak Latin harfleriyle yazılmış Kur'anı okumak doğru olmaz. Bu alfabe Kur'an dili olan Arapçanın bütün seslerini çıkarmaz ve anlam bozukluğuna neden olur. Bu şekilde yazılmış Kur'anı okumanın da sevabı vardır ve okuna nKur'an geçerli olur. Kur'anı öğrenenlerin Arap harflerinden öğrenmeleri tavsiye edilir, ideal olan budur.
Son olarak bunu atıyorum artık okunmalı mi okunmamali sormayalım inşallah
Kuzum haticeninde dedigi gibi gunaha girmek istemem oku istersen ama arapca okunmasi gerekiyor Okuma istersen cik demek yakismaz bize kal sana da okunur elbet
Oriana MERVENUR (Bismillahirrrahmanirrahim Allahım Merve Nur kuluna saglıkla hamile kalıp sağlıkla hamilelği devam edip hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı evlatlarını kucagına alıp kavusmayı nasip et ya Rabbim )
Asiltutku GULCAN (öncelikle eltimin ve tüm isteyenlerin hayirli sağlıklı evlat sahibi olabilmeleri, benim hamileligimin ve doğumumun sağlıklı ve kolay geçmesi iki evladımı da hayırla sağlıkla büyütebilmek nasip olması. )
@Renkli Fiyonk HILAL ( hayirlisiyla kolay bir dogumla yavrusuna kavusmak icin)
Magnifiaque kuzum duamı kopyala yapıştır yaparken yanlışlık olmuş sanırım onu düzeltebilir misin? rabbim hayırlı ,sağlıklı, tez zamanda pozitifi görüp tüm isteyenlere içlerindede bana evlatlarımızı kucağımıza nasip eylesin
Magnifiaque kuzum duamı kopyala yapıştır yaparken yanlışlık olmuş sanırım onu düzeltebilir misin? rabbim hayırlı ,sağlıklı, tez zamanda pozitifi görüp tüm isteyenlere içlerindede bana evlatlarımızı kucağımıza nasip eylesin