- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.379
- 598
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #1.701
Ya siz bilirsiniz ben de aynı şeyleri söyleyince üzülüyorum sürekliKurandan okuyamam çok iyi bilmiyorum hata yaparım.
Yani napayım yarın okumayayım mı ? Listeden çıkayım mı ?Anlamadım üzgünüm
Bunlari not alim gunu gelfikce yazarimLife light 1 adet okudum ✓
Magnifiaque 1 adet okudum ✓
E ELNISMUR 1 adet okudum ✓
burcusami 1 adet okudum ✓
Havva Aras 1 adet okudum ✓
Devam ettikçe yazarım
Kuzum haticeninde dedigi gibi gunaha girmek istemem oku istersen ama arapca okunmasi gerekiyorKurandan okuyamam çok iyi bilmiyorum hata yaparım.
Yani napayım yarın okumayayım mı ? Listeden çıkayım mı ?Anlamadım üzgünüm
Olsun olduğu kadar ekleriz bitirdikceBuna gore 4 kisi okumayi bilmiyor cikmak istiyor sayi cok azaldi
Hemen degistiriryorum kuzumMagnifiaque kuzum duamı kopyala yapıştır yaparken yanlışlık olmuş sanırım onu düzeltebilir misin?
rabbim hayırlı ,sağlıklı, tez zamanda pozitifi görüp tüm isteyenlere içlerindede bana evlatlarımızı kucağımıza nasip eylesin
Kuzum eğer banada okursanız duamın sonuna eklermisin sağlıkla kucağıma almayıda nasip etsin diyeHemen degistiriryorum kuzum
Tabi eklerim Kizlar boyle dusunmeyîn okumak isteyenler olur size de okuruz tabi senin icin elife okudumKuzum eğer banada okursanız duamın sonuna eklermisin sağlıkla kucağıma almayıda nasip etsin diyeen büyük korkum da pozitifden sonra düşürmek nedense.
Allah kabul etsin bende sizler için bu listedeki arkadaşlar için dua okucam reglim biter bitmezTabi eklerim Kizlar boyle dusunmeyîn okumak isteyenler olur size de okuruz tabi senin icin elife okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?