Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anket41 kere maşallah aman nazar değmesin diyenler
çocugum olmadıgı ıcın o harıc dıger hepsıne desek olur mu?????????bıde aılemızı ekleyelım......:asigim:...amma abarttım ha.......-tatlicadiarzu-ben bu temennıyı cok sık ve ınanarak kullanırım canım........
sağlığıma
maddi konuya
sevdiğime
mutluluğuma
ayy nebiliyiimmm herşeye yüce rabbim felak ve nas surelerinin hatrına bizi kütü insanların,şeytanın,cinlerin fitnesinden kazadan beladan nazardan korusun inş..
Su an cocugum yok...Allah evliligime nazar degdirmesin, hep mutlu olmami nasip etsin, Askimin ve Askinin artmasini nasip etsin.....Omur boyu birlikte bi yastikta kocamayi ele ele nasip etsin.....AMIN AMIN AMIN AMIN:Saruboceq:
sevgilimle ilişkimize nazar değmesin diye piskopatlık derecesinde nazar boncuğu kullandık.
onun cebinde nazarlığı var, benim boynumda ve kıyafetimde takılı. birde kulağımdaki kupeler nazar boncuğu..