1 Yasin ben okurum canım Rabbim hayırla sağlıkla sonuçlandırsın inşallah tedavinikızlar 4.tüp bebek tedavime başlıcam ve hamile arkadaşlar benim için 1 adet yasin okurmusunuz,bu tedavimden sağlıklı ve hayırlı bebeğime hamile kalmayı rabbimden diliyorum,
kızlar 4.tüp bebek tedavime başlıcam ve hamile arkadaşlar benim için 1 adet yasin okurmusunuz,bu tedavimden sağlıklı ve hayırlı bebeğime hamile kalmayı rabbimden diliyorum,
Bende okurum Birtane canım ve bizim Mayıs anneleri grubunda paylaşırım okuyan olur inşallah.kızlar 4.tüp bebek tedavime başlıcam ve hamile arkadaşlar benim için 1 adet yasin okurmusunuz,bu tedavimden sağlıklı ve hayırlı bebeğime hamile kalmayı rabbimden diliyorum,
Çok sağol canım, Allah şimdiden kabul etsin, benim adım Özlem, okuyan olursa bana yazarmısın,Bende okurum Birtane canım ve bizim Mayıs anneleri grubunda paylaşırım okuyan olur inşallah.
Tamam canım birdaha paylaşırım inşallah olurÇok sağol canım, Allah şimdiden kabul etsin, benim adım Özlem, okuyan olursa bana yazarmısın,
Canım benim Merhaba. Rabbim kabul etsin tüm dua edenlerin duasını inşallah. ben de okudum az önce , adını söyleyerek duamı da yaptım. tez zamanda güzel haberini almak ümidiyle Allah a emanet ol.kızlar 4.tüp bebek tedavime başlıcam ve hamile arkadaşlar benim için 1 adet yasin okurmusunuz,bu tedavimden sağlıklı ve hayırlı bebeğime hamile kalmayı rabbimden diliyorum, Hayata-umutla....1 adet
Aminninşallah bu tedavimde kavuşurum sağlıklı ve hayırlı bebeğime, çok teşekkür ederim Allahım kabul etsin duamızı , sende Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallahMerhaba canim,
Bende nasipse mayis anneleri grubundanim.bende 3.tup bebek denememizde hamile kaldim. Rabbim ins en gec seneye mayisa kdr sanada bu mutlulugu nasip etsin.saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.
Cuma saati bende okuyacagim yasinini
Merhaba canim,
Bende nasipse mayis anneleri grubundanim.bende 3.tup bebek denememizde hamile kaldim. Rabbim ins en gec seneye mayisa kdr sanada bu mutlulugu nasip etsin.saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.
Cuma saati bende okuyacagim yasinini ins :)
ins :)
çok teşekkür ederim,sağolun lockam,allahım kabul etsin duamızı,sende sağlıkla al bebeğini kucağına inşallahBn de 1 tane okurum Yasin-i şerif . .
Amin inşallah . alah razi olsunnnçok teşekkür ederim,sağolun lockam,allahım kabul etsin duamızı,sende sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?