- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
41 hamileden yasin suresi için yardım....
- Konu Sahibi 35_oz
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin, çok sağol mrchelena, sende Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallahOkudum arkadaşım Allah kabul eder inşallah bir an önce alırsın kucağına yavrunu
Allah kabul etsin, çok sağol mrchelena, sende Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah
canım ben 1 tane okudum seni için ama burdan kimse görmez seni kendine bi konu açsan daha iyi olur. Rabbim en kısa sürede kucağını dordursun neler yaşadığını 4 kat daha iyi anlıyorum çünkü ben de 4 kez tüp bebek tedavisi geçirdimarkadaşlar bebegimizin olmasin icin niyetlenip benim için de yaşını şerif okurmusunuz ismim Burcu. Geçen ay Tüp bebek deneyimim oldu ama tutunamadı bi kaç ay doktor serbest bıraktı. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese sağlıklı sıhhatle evlat nasip etsin. Çok zor süreçlermiş bunlar yaşamadan kimse bilemez. Dualarınızı eksik etmeyin. Allah razı olsun
şöyle söyleyim tedavilerim hep olumsuzdu son tedaviden sonra kendiliğimden gebe kaldım rabbim bağışlarsa şimdi 18 haftalığım. Rabbim büyük umudunu hep koru canım darısı başına inşallahhAllah razı olsun okuduğun için. 4 kez tüp bebek tedavisinden sonra inşallah müjdeli haberi almışındır.