Allah bağışlasin maşallah Rabbim hayırlı uzun ömürler versin hepsineAllah sanada nasip etsin canim. 8 yaşındalar 1kiz 1 erkek :) simdikide erkek inşallah. 1 tane olsun kafanda diğer etkenlerde yoluna giriyor canim
Amin canım inşallah cümlemiziAminn canım çok sağol, evet 22 hazirana kadar.
Rabbim hepinizi minislerinize sağlıcakla kavuştursun
Cumlemizinkine canim. Darısı en kısa zamanda senin ve tüm isteyenlerin başına inşallahAllah bağışlasin maşallah Rabbim hayırlı uzun ömürler versin hepsine
Küçük prensimizde sağlıcakla gelsin inşallah
Baharcım 1 tane okudum.bebeğine vesile olsun inşlh..Allah bağışlasin maşallah Rabbim hayırlı uzun ömürler versin hepsine
Küçük prensimizde sağlıcakla gelsin inşallah
Allah razı olsun leylacimBaharcım 1 tane okudum.bebeğine vesile olsun inşlh..
Amin cnm benim cümlemize inşlh..Allah razı olsun leylacim
Rabbim sanada sag salim bebeğini kucaklamayı nasip etsin inşallah
Amin canim Allah razı olsunn çok teşekkürlerCnm 1 tanede ben alıyım Rabbim gönlündeki duanı kabul etsin inşallah
Amin cnm çok teşekkür ederimAmin canim Allah razı olsunn çok teşekkürler
Bebisine maşallah Allah saglıcakla kucaklamayı nasip etsin inşallah
Teşekkürler cnm tedaviye gerek kalmadan çok bekletmeden sağlıcakla gelsin bebisine inshamıle kalayım okurum inşallahhhhh canımmmm
Canımmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun Allah kabul etsin ins2 tane okurum demiştim, 2 tane okudum Allah kabul etsin inşallah, sağlıkla hamile kalıp sağlıkla kucağına almak nasip olsun ve cümlemize inşallah
Ayy cok mutlu oldum cok teşekkürler Allah razı olsun canımmBenide yaz canm
Aminnn cnmmmm bnmAyy cok mutlu oldum cok teşekkürler Allah razı olsun canımmAllahım senide yavruna sağlıcakla kavuştursun inş, hayırlı kolay gebelık surecı dilerim
Olsun cnm sayi onemli degil allh kimin duasini kabul eder bilinmez. Insss hayirlisyla cok guzel gecicek.Arkadaşlar cuma günü saat 1de yumurta toplama işlemim yapılacak aynı gün döllenme işlemi yapılıyor ve embriyo 5.güne ulasınca donduruluyor.
İns bol kaliteli 5.güne ulasan embriyolarım olur.
Dua edin emi
41yasini tamamlayamadık ama okunanların bile inanıyorum ki cok faydası olacak. Allah hepinizden razı olsun. Bebişlerinizi sag salim kucaklayın inşallah
Aynen oyle canım cok sagol iyi ki varsınız dua edildiğini bilmek bile cok guc veriyor insana. İnş burada mujde vermek nasip olurOlsun cnm sayi onemli degil allh kimin duasini kabul eder bilinmez. Insss hayirlisyla cok guzel gecicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?