Okudum cnm rabbim kabul etsin insFetih Suresi 27 adet okuyoruz üstünü kendimiz tamamlayabiliriz.
1).Life light 2
2).H M 2
3).burcusami 2
4). K Kirazxyz 2
5).ohbb (Hanife ) 2
6).Sıradaki arkadaşimiz goah 2
7). S sheetan 2
8).SoLeiL12 2
9).Cookiie 2
10). Z zinciriye 2 mazeretli sonra okuyacak
11). R rana20 2
12).Aselhannn 2
13). M Maviayyy 2
14).kavs-i kuzah 1
(Başlamadan önce Salavat ve İstiğfar çekelim inşallah ) başlangıç tarihi 04.05.2021
Her akşam 21:00 e kadar sıradaki kişinin duasını bitirmiş olacağız.
Burcu nasılsın canım daha iyimisin bakaaaaymOkudum cnm rabbim kabul etsin ins
Oy cnm benim sagol düşündüğün icinBurcu nasılsın canım daha iyimisin bakaaaaym
Rabbim inşallah vesile eylesin ağzına sağlık balimM Maviayyy vekavs-i kuzah için 2 şer tane okudum H M . Haticem bitti benim okumam Allah kabul etsin inşallah
Amin canımRabbim inşallah vesile eylesin ağzına sağlık balim
Amin insallahh canimBugün bendeymis sıra kendim için 2 tane okudum ..Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Canım dün okumuştum ben söyledim sanıyorum ama söylememişte olabilirim kusura bakma 2 kere okumuştum goah arkadaşımıza
Olsun canım o kadar uğraşıyosun illa kaçabilir gözündenaa seni zaten işaretlemişm ben ama yazmışım sora yine yanlışlık olmuş canim
İftar vakti girdi burda az benzinleneym de kendime geleym hayırlı iftarlarOlsun canım o kadar uğraşıyosun illa kaçabilir gözünden
Hayırlı iftarlar afiyet olsunnİftar vakti girdi burda az benzinleneym de kendime geleym hayırlı iftarlar
Goah için okudum canmaa seni zaten işaretlemişm ben ama yazmışım sora yine yanlışlık olmuş canim
Fetih Suresi 27 adet okuyoruz üstünü kendimiz tamamlayabiliriz.
1).Life light 2
2).H M 2
3).burcusami 2
4). K Kirazxyz 2
5).ohbb (Hanife ) 2
6).Sıradaki arkadaşimiz goah 2
7). S sheetan 2
8).SoLeiL12 2
9).Cookiie 2
10). Z zinciriye 2 mazeretli sonra okuyacak
11). R rana20 2
12).Aselhannn 2
13). M Maviayyy 2
14).kavs-i kuzah 1
(Başlamadan önce Salavat ve İstiğfar çekelim inşallah ) başlangıç tarihi 04.05.2021
Her akşam 21:00 e kadar sıradaki kişinin duasını bitirmiş olacağız.