Okudum canım Allah kabul etsin inşallah
Ya sürekli yapmak zor hergun bı fırt dua sayısı alınmazsa zorOkudum canım Allah kabul etsin inşallahdiğer toplu etiketler gelmiyo ama böyle geliyo
Telefonda not defterine yazıp ordan kopyalıyodum ben bi ara takımdayken artık liste bitiyo gerek kalmadı ama yeni listeye başlanırsa sana da kolaylık olurYa sürekli yapmak zor hergun bı fırt dua sayısı alınmazsa zor
Yeniden etiketledim dürttüm o yüzden. Ama gelmez hep arada bakin bilmiyorum nedenKuzum bana da bildirim gelmiyor
Oyy yandıkHanımlar ben her an emekli olabilirim yardımcı olunur inşallah ozaman okumalara
1 hafta da bitiyor inşallah canımOyy yandıkkac kişi kaldı bitmesine bende bu kac güne olurum adet
Hanımlar ben her an emekli olabilirim yardımcı olunur inşallah ozaman okumalara
Okuruz kizlar merak etmeyin de insllah olmazsinda bebis haberinin aliriz sizlerdenOyy yandıkkac kişi kaldı bitmesine bende bu kac güne olurum adet
Okuruz elimizden geldiğince inşallah1 hafta da bitiyor inşallah canımbende aynen öyle.. bulunur bı hal çaresi sonradan katılan veya adetken idare ettiklerimizde bizi idare eder şimdi sayımız çok kişi okunur inşallah 3 güne olsak 4 kişi kalıyor
Okuruz canım merak etme sen1 hafta da bitiyor inşallah canımbende aynen öyle.. bulunur bı hal çaresi sonradan katılan veya adetken idare ettiklerimizde bizi idare eder şimdi sayımız çok kişi okunur inşallah 3 güne olsak 4 kişi kalıyor
Ben yedekte okuyorum yine ama idare edebildiği kadar artik1 hafta da bitiyor inşallah canımbende aynen öyle.. bulunur bı hal çaresi sonradan katılan veya adetken idare ettiklerimizde bizi idare eder şimdi sayımız çok kişi okunur inşallah 3 güne olsak 4 kişi kalıyor
Aliye arkadasima 1 tane fetih okudum Allah kabul etsin insallah29 Fetih Suresi Okuyoruz.. ( kendi başınıza zamana yayarak 33 e tamamlayabilirsiniz )
1.Magnifiaque 2
2.H M 2
3. @SoLeiL12 2
4.Life light 2
5.Merayyy 2
6.burcusami 2
7.Hhhifa 2
8.pawlover 2
9. @Aselhannn 1
10. S Seferye hatun 1
11. @Renkli Fiyonk 1
12. R rana20 1
13. M Maviayyy 1
14. M Manda_Lina 2
15. @sheetan 2
16.mutlulukbenihicbirakma 1
17. @aysenurt3991 1
18. @zey_nep 1
19. @morkagit 1
20. E Ebruazra 1
sıradaki kişi M Maviayyy ( 22 Mart için )
Duasi:
ALLAHim evime mutluluk huzur bereket ver.Esimile aramizdaki sevgi bağını kuvvetlendir.Kizlarimi kötülerden koru,doğru yoldan ayirma.Kimseye muhtaç eyleme bizi.Ya Mucib isimle dileklerimi kabul eyle. Hz.osmanin duasi ile sesleniyorum Allahim sana Nasip etmeyeceğin şeyi hayal ettirmezsin biliyorum.
Allah’ım sen her şeyin hayırlısını bilir, en güzelini bana yazarsın.
Bu isteğimi, duamı, hayalimi bana güzel ve kolay eyleyip ömrüme yaz.Aliye kulunun gönlünden geçirdiği dualari kabul eyle
Âmin
[
Okuma Süremiz 1 gündür. Ertesi geceye kadar bildirelim okumalarimizi lütfen.
Liste alıma kapalidir.