- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Allah hepinizden teker teker razi olsun insallah kizlarAminnn hanımlar inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah hepinizden teker teker razi olsun insallah kizlarAminnn hanımlar inşallah
Ay canım ben okudum Allah kabul etsin inşallahBen okumadim bekliyorumki dualayim
Allah razi olsun kuzumAy canım ben okudum Allah kabul etsin inşallah
Tsk ederm canm çok saol ben adetim şu an daha dün oldum yarnki arkds için anneme verrm inşallah hallederm canmAselhannn buraya eklendin listeye ekledik canim bugün başladik senin yerine okudum
Takipte olsan güzel olur inşallah yarınki arkadaş için verebilirmisin birine 1 tane fetih suresi.
Tamam canım Allah razı olsun 1 tane verirsn güzel olur kendininkiniTsk ederm canm çok saol ben adetim şu an daha dün oldum yarnki arkds için anneme verrm inşallah hallederm canm
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim.Ben okudum senin yerine :))
Aynen canm kendim okumam gerekeni anneme vercem senin niyetine Yarn sıra sendeyms canm dmiTamam canım Allah razı olsun 1 tane verirsn güzel olur kendininkini
Aynen öyleymiş canım inşallahAynen canm kendim okumam gerekeni anneme vercem senin niyetine Yarn sıra sendeyms canm dmi
Evet canım okuyacağım birazdanR rana20 da gündüz akşam okurum dedi inşallah Magnifiaque duası bitmiş oldu sayılır.
Ben listeyi paylaşırım inşallah bugün namazımı kılıp kendim okumaya başlayacağım.
Yukarda ya canim
H M canım okudum Rabbim kabul etsin inşallah25 Fetih Suresi Okuyoruz.. ( kendi başınıza zamana yayarak 33 e tamamlayabilirsiniz )
1. Magnifiaque 3
2. H M 3 okundu
3.@SoLeiL12 2 okundu
4. Life light 2 okundu
5. Merayyy 2 okundu
6.@burcusami 2 okundu
7. Hhhifa 1 Mazaretli) Okundu
8.@pawlover 2 okundu
9. Aselhannn 1 Mazaretli okundu
10. S Seferye hatun 2 Mazaretli okundu
11.@Renkli Fiyonk 1 okundu
12. R rana20 2
13. M Maviayyy 2 okundu
14. @iremblncglyn 1 mazaretli okundu
Okuma Süremiz 1 gündür. Ertesi geceye kadar bildirelim okumalarimizi lütfen.
sıradaki kişi Magnifiaque ( Merve )
Bismillahirrahmanirrahim
Estagfullah Estagfullah Estagfullah
Elhamdulillah
Allahhumme salli ala seyyidîna Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Ey Rahmetinden sual olunmaz guzel Allah’im senden istiyorum Sen ol der dersen olur lutfen ol de olsun Mervenin dugum olmus islerini coz bekledigi yerden guzel haberler almasini hayirlisiyla islerini yoluna koymasini nasip et Ya halik Ya Bari Ya Musavvir isminin hurmetine
Ilk once butun evlat sahibi olmak isteyen herkese sonra Merve ´ ye hayirlisiyla ikiz nasip et Evlat hasretini dindir Allah’im
Mervenin duasina ortak olan herkese de en kisa zamanda gonullerindekini nasip et
okuyanlardan Allah razi olsun
Allah kabul etsin kardesim ben diyorum ki bu gece kandil gecesi butun arkadaslarin isimlerini alsak herkese bu gece ismen dua etsek diger turlu fetihleri okuyunca yine hergun bir kisiye dua ederiz ama bugun makbul gecelerden tabi gorenler yazar isimlerini yazamayanlarada burada yazan takma ismen dua ederim insallahKendim için okudum. 33 e tamamlayacak sayıda bitirdim.
Sağol canım Allah razı olsun. Düşünmen bile yeterAllah kabul etsin kardesim ben diyorum ki bu gece kandil gecesi butun arkadaslarin isimlerini alsak herkese bu gece ismen dua etsek diger turlu fetihleri okuyunca yine hergun bir kisiye dua ederiz ama bugun makbul gecelerden tabi gorenler yazar isimlerini yazamayanlarada burada yazan takma ismen dua ederim insallah