Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı olsun diyelim o zaman Haberlerini bekliyoruz ..Ni hayet yillardir hayal ettigim gunu yalnizca1gun kaldi.heyecandan evi kaldirdim bolu .metin gorgü
TesekkurlerHadi hayırlı olsun diyelim o zaman Haberlerini bekliyoruz ..
Nefes almajta cok zorlaniyorum.direnler takili.cok fenayimNasilsin nasil gecti ameliyatın agrin cokmu?
Nefes almajta cok zorlaniyorum.direnler takili.cok fenayim
Bende ya.Geçmiş olsun, böyle yazıları okuyunca korkuyorum bende
Bende ya.
Ben en iyisi hiç okumayayimDiğer forumda okudum şimdi. Bayanın biri 10yil önce taktırms ve şuan çok deforme olmuş çıkarttırip yenisini takmak istiyor oku istersen konu başlığı ameliyat oldum ama... gibi biseydi
Bende ya.
Hayir boyle seyler okuma.herseye ragmen cok guzel.Diğer forumda okudum şimdi. Bayanın biri 10yil önce taktırms ve şuan çok deforme olmuş çıkarttırip yenisini takmak istiyor oku istersen konu başlığı ameliyat oldum ama... gibi biseydi
Tabiki hayir 425cc takildi bana ama hmuz gotmedimBen de korkuyorum ama böyle dümdüz mü devam edeceğiz kızlar ? (kendi adıma konuşayım)
Çok gçmiş olsunBugun 3 gun.daha memisleri gormedim bandajim cok sikı fakat acip rahaulatmaya bile cesaretim yok.diren lerim var.onlar beni baya zorluyor.salı gunu gel dedi dok.oda kanamam duryrsa cikiricak.diren iyilsme surecinde onemli rol oynuyormus.
TesekkurlerÇok gçmiş olsun
Aramıza hoşgeldin