Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki 12 günlük falan ben hiç memnun olmadım. Bence minyonsan gayet büyüktür o canım. Ben 170 falanım o yüzden de pek büyük durmuyor olablirameliyati olduktan sonraki ilk 1 ay memnundum 1aydir memnun degilim kucuk gelmeye basladi gozum alisti galiba![]()
Bilmiyorum kolay bişey değil ama hem iyileşme süreci hem de maddi bakımdan. O kadar parayı tekrar veremem ben![]()
Bende sıfır doku kas altı. Fotom var hattadoku var miydi sizde kizlar kas alti mi kas ustu mu? c cup mi?
benim bir memem digerine gore buyuktu esit buyuklukye protez takildi simdi bariz buyuk duruyor o da moralimi bozuyor![]()
benim bir memem digerine gore buyuktu esit buyuklukye protez takildi simdi bariz buyuk duruyor o da moralimi bozuyor![]()
ozelden mesaj attim :)Canım haklısın ama burda 500 cclik bir bayan vardı. Şuan küçültme için tarih aldı, belki de girmiştir ameliyata. 325 350 gibi bir ccden bahsediliyordu hatta 2.ameliyatı için. Zamanla kendilerini fazlasıyla salıyolar. Sonra rahatsız olursunuz. Sizin iyiliğiniz için söylüyorum tatlım. 400 cc eminim ki çok dolgun büyük bir göğüstür. 400 üzerinin zaten dolgun ve büyük olmama şansı yok. Protez eldeyken bile kocaman
Böyle düşünün. Göz yanılmasıdır.