400cc high profile

valla 600-700cc bakmistim ben bi ara internetten benim de o buyukluk hosuma gidiyor ama yasadigimiz ulkedeki zihniyetler cok farkli insanlari yargiliyorlar, kaldirmaz diye cekiniyorum da yaptirmaya :D

ameliyati olduktan sonraki ilk 1 ay memnundum 1aydir memnun degilim kucuk gelmeye basladi gozum alisti galiba :(

ameliyati olduktan sonraki ilk 1 ay memnundum 1aydir memnun degilim kucuk gelmeye basladi gozum alisti galiba :KK43:
Benimki 12 günlük falan ben hiç memnun olmadım. Bence minyonsan gayet büyüktür o canım. Ben 170 falanım o yüzden de pek büyük durmuyor olablir

doku var miydi sizde kizlar kas alti mi kas ustu mu? c cup mi?

goremiyorum ben izlemeye alir misin beni ozelden atiyorum bende simdi foto cekip

Hatunlar durun bi siz daha çok yenisiniz 3ünüzde. :KK24:
Henüz küçük gelmesi çok normal. 3 ay sonra görün bir de siz onları. Bazılarında bu süre 6 ayı buluyor kasların sertliğine göre. Eskiden 400 bile insanlara büyük gelirdi. İdeal boyutların üstü bu 500ler falan. Bekleyin bakın görüceksiniz, dolgunlaşıcaklar zamanla bırakıcaklar kendilerini 400 cc.den daha büyüğünü söylediğiniz vücut tipleri kaldırmaz. :stop:
Sonra 3. bir küçültme ameliyatı sizi üzebilir. Sanat dünyasınds çok duyuyoruz başka rahatsızlıklara yol açabiliyoe büyük memeler. Ve kanser riski kist oluşma riski büyük memelerde çok çok daha yüksek. Sabreden derviş muradına ermiş :KK66::KK33:

benim bir memem digerine gore buyuktu esit buyuklukye protez takildi simdi bariz buyuk duruyor o da moralimi bozuyor :(

benim bir memem digerine gore buyuktu esit buyuklukye protez takildi simdi bariz buyuk duruyor o da moralimi bozuyor :KK43:

Canım haklısın ama burda 500 cclik bir bayan vardı. Şuan küçültme için tarih aldı, belki de girmiştir ameliyata. 325 350 gibi bir ccden bahsediliyordu hatta 2.ameliyatı için. Zamanla kendilerini fazlasıyla salıyolar. Sonra rahatsız olursunuz. Sizin iyiliğiniz için söylüyorum tatlım. 400 cc eminim ki çok dolgun büyük bir göğüstür. 400 üzerinin zaten dolgun ve büyük olmama şansı yok. Protez eldeyken bile kocaman ;)
Böyle düşünün. Göz yanılmasıdır.

Canım haklısın ama burda 500 cclik bir bayan vardı. Şuan küçültme için tarih aldı, belki de girmiştir ameliyata. 325 350 gibi bir ccden bahsediliyordu hatta 2.ameliyatı için. Zamanla kendilerini fazlasıyla salıyolar. Sonra rahatsız olursunuz. Sizin iyiliğiniz için söylüyorum tatlım. 400 cc eminim ki çok dolgun büyük bir göğüstür. 400 üzerinin zaten dolgun ve büyük olmama şansı yok. Protez eldeyken bile kocaman :KK66:
Böyle düşünün. Göz yanılmasıdır.
ozelden mesaj attim :)

Back
X