400cc high profile

sonunda bugun ameliyatimi oldum ve rahatladim kizlar ne zamandir erteleniyordu olmadik sebepler yuzunden bugun sonunda memislere kavustum. 400cc high profilr kas alti zarina takti Hasan Findik. ameliyattan 4 saat sonra hastaneden ciktim agrilarim var ama kendim oturup kalkabiliyorum yuruyebiliyorum darisi isteyenlerin basinaaaa :))))
Merhaba ,geçmiş olsun ;) Bende Hasan beyin hastasıyım.2011 yılıda meme büyütme ameliyatı ile başladı herşey :) Sonra başka estetik operasyonlarla devam etti :) Banada 400 cc kas zarı altına meme ucu kesisi ile yuvarlak protez takıldı. Fotolarınız varsa görmek isterim ;)

sonunda bugun ameliyatimi oldum ve rahatladim kizlar ne zamandir erteleniyordu olmadik sebepler yuzunden bugun sonunda memislere kavustum. 400cc high profilr kas alti zarina takti Hasan Findik. ameliyattan 4 saat sonra hastaneden ciktim agrilarim var ama kendim oturup kalkabiliyorum yuruyebiliyorum darisi isteyenlerin basinaaaa :))))[/QUOTE

Geçmiş olsun canım, nasılsın? Bende 10 yıl önce meme büyütme olmustum,cok memnundum ama 1 yıl süt sakınca biraz sarktı goguslerım,bende degıstırtmeyı düşünüyorum önümüzdeki ay,350 cc önerdi drum,bende kararı ona bıraktım,sen memnun kaldinmı boyutundan?

merhaba tabi var atarım özelden :)))) bugun ilk kontrolü oldum before fotolarımı da aldım onları da atabilirim sol memede ağrı geçti ama sağ meme aşırı ağrıyor hala kolum uyuşuyor özellikle gece yatarken zorlanıyorum dümdüz yatınca da belim sırtım ağrıyor haftaya salı duş alabilcem sonunda ve sporcu sütyenine geçi yapıcam şimdiki sütyen çok rahatsız edici baskı uyguluyor bugün baya büyük olduğunu gördüm sırada popo var deli gibi onu arştırıyorum şimdi de aklımdaki o :D

Merhabalar çok gecmış olsun bende yaptırmak ıstıyorum ama fıyatlar konusunda bılgım yok buradaki Butun forumları okudum fıyat nedır acaba

merhaba her doktorun fiyati farkli 6.000den basliyor ozeller bogazici tip 6.500 defne erkara 6.000 hasan bey 9.000 ercan demiray 7.500 aysegul(soyadini unuttum facebookta reklamlari cikiyor 6.500 boyle gidiyor devlette ise 5.000 sisli etfal, capa tip 4.500

bi de fiyatlar git gide artiyor euro ya bagli olarak mesela 2ay onceki fiyatla 2ay sonraki fiyat farkli oluyor

devlette 5000 yapmaları ile özel arasında fark var mıdır. aynı ürünü mü kullanıyorlar. bilginiz var mı ?

mentor kullaniyorlar devlette de. ama devlette istedigin gibi buyuk meme yapmiyorlar onu bastan soyliyim.

Devlette Butun masraflar sızden yanı tek Kuruş devlet ödemıyor 4500 5000 narkoz ucretı ıle bırlıkte ona rağmen nasıl istendiğinizi yapmıyorlar zaten tüm masraflar bız ödüyoz ne komık

ben çapaya gittiğimde direk profla görüştüm ameliyata 3 doktor giriyor bana meme dokun var 200cc yeterli olur dedi ben büyük istiyorum dedim çünkü madem ameliyat olcam olduğuma değsin die düşündüm şişli etfalde de doktorla görüştüm orda da büyük takamadıklarını söyledi ortalama büyüklüğe getiebileceklerini söyledi. devlette nden böyle söylüyorlar bilmiyorum ama büyük protezi her doktor yerlestiremiyor bence küçük protez takması kolay devlette büyük takabilecek kadar tecrübeleri yok galiba doktorun konuşmasından bunu anladım çünkü şişli etfalddeki direk sizin istediğğiniz ölçüler için özele gitmeniz lazım büyük protez takabilen doktorlara dedi. bi de boyut olarak çapadaki 1 plastik doktor eldiveni içine 1 su bardağı su koy dar body giy body altından memene yerleştir o 200cc dedi su bardağı 200cc alıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum

ben çapaya gittiğimde direk profla görüştüm ameliyata 3 doktor giriyor bana meme dokun var 200cc yeterli olur dedi ben büyük istiyorum dedim çünkü madem ameliyat olcam olduğuma değsin die düşündüm şişli etfalde de doktorla görüştüm orda da büyük takamadıklarını söyledi ortalama büyüklüğe getiebileceklerini söyledi. devlette nden böyle söylüyorlar bilmiyorum ama büyük protezi her doktor yerlestiremiyor bence küçük protez takması kolay devlette büyük takabilecek kadar tecrübeleri yok galiba doktorun konuşmasından bunu anladım çünkü şişli etfalddeki direk sizin istediğğiniz ölçüler için özele gitmeniz lazım büyük protez takabilen doktorlara dedi. bi de boyut olarak çapadaki 1 plastik doktor eldiveni içine 1 su bardağı su koy dar body giy body altından memene yerleştir o 200cc dedi su bardağı 200cc alıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum
arkadaşlar, benim ilk görüştüğüm Dr hacettepenin bi Prof U idi. koskoca Hacettepe , adamlar el, kol, yüz nakli yapabilecek kadar muazzam bi akademik bilgiye sahip.belki kafadan , kulaktan kıkırdak alıp sıfırdan burun yapacak kadar başarılılar. Ama meme gibi basit bi işlemi çok ciddiye almıyorlar gibi hissettim. Mesela, ben " hocam hangi şekil protez takacaksınız ?" Diye sorduğumda, " yuvarlağı var damlası var. Damla 500 lira pahalıdır.hangisini istersen takarız" dedi.ama sonra, özelde çalışan , takır takır sürekli meme yapan, piyasa da meme konusunda adı duyulmuş başka bi Dr a gittiğimde " göğüs Kasım'ın yeteri kalınlıkta olmadığını, yuvarlak takarsa dalgalanma olabileceğini, bu yüzden ameliyatta denedikten sonra damla takabileceğini " söyledi. Ve daha bir çok detaydan bahsetti. BU YÜZDEN BENDE ŞÖYLE BI KANI OLUŞTU: SANKİ ÖZELDE ÇALIŞAN CERRAHLAR, daha çok meme yaptıkları için sanki bu alanda daha pratik ve uzmanlaşmışlar gibi. üniversitedeki hocalar, öyle inanılmaz vakalarla uğraşıyorlar ki , memeyi çok umursamıyorlar gibi hissettim. Bu sadece bi his...

kızlar bugün sargılar çıktı meme altındaki ve izler yok denecek azcık mini minnacıkkkk varla yok arası ya müthiş bi doktor bu Hasan Fındık sanat yapıyor resmen bir kez daha aşık oldum yaptığı işe kesinlikle meme ameliyatı olacaklar hasan beyde olursa pişman olmaz bundan sonra tünm ameliyatlarımı hasan beyde olma kararı aldım :))))))

Back
X