400 ve üzeri cc slikon taktıranlar

_Pelin_Su_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2015
77
26
30
Göğüs büyütme ameliyatıma karar verdim bir çok doktorla görüştüm 450 veya 500 cc kas üstü yuvarlak protez taktirmayi düşünüyorum bu büyüklüklerde ve kas üstüne taktıran varmı büyük göğüs istiyorum ama sarkık durmasindan endişeliyim göğüs uçları yukarı baksın ama dekolte içinde üst lobu dolgun görünsün istiyorum damla protez taktır demeyin çünkü göğüs üstümde doku yok damlaylada bu düzelmez tam olarak eklediģim resimdeki gibi bir göğüs istiyorum

Eklentiler

• 20150918_095947.png
    20150918_095947.png
    335,4 KB · Görüntüleme: 1.464
Göğüs büyütme ameliyatıma karar verdim bir çok doktorla görüştüm 450 veya 500 cc kas üstü yuvarlak protez taktirmayi düşünüyorum bu büyüklüklerde ve kas üstüne taktıran varmı büyük göğüs istiyorum ama sarkık durmasindan endişeliyim göğüs uçları yukarı baksın ama dekolte içinde üst lobu dolgun görünsün istiyorum damla protez taktır demeyin çünkü göğüs üstümde doku yok damlaylada bu düzelmez tam olarak eklediģim resimdeki gibi bir göğüs istiyorum

Boy kilo neydi?

Doktorla gorusme yaptin mi peki, alir mi okadar cc yi gogus kafesin?
Serdar Öztürk alır dedi istediğin gibi bir göğüs yaparım dedi ama fazla fiyat verdi 8000 Tl benimde o kadar yok vazgeçtim başka doktorlar araştırdım fiyatı uygun olanlarla anlaşamadım güven vermediler en çok korktuğum şey uyandığımda bana 300 lerde bi slikon takıldığını söylemeleri :KK70:

Bende 450 cc kas üstü taktırdım. İlk başlarda ödemli halleriyle bile küçük gelmişti gözüme şuan inanılmaz küçüldüler keşke 500 zorlasaymışım diyorum. Hiç doyurmadı beni valla basen ve bacaklarım kalın belim ince halde bile ufak durdu. Sanırım basenlerden basıyor protezler iffffak gorunuyorlar :63:

Bende 450 cc kas üstü taktırdım. İlk başlarda ödemli halleriyle bile küçük gelmişti gözüme şuan inanılmaz küçüldüler keşke 500 zorlasaymışım diyorum. Hiç doyurmadı beni valla basen ve bacaklarım kalın belim ince halde bile ufak durdu. Sanırım basenlerden basıyor protezler iffffak gorunuyorlar :63:
Fizigimiz cok benziyor benimde basenlerim genis bacaklar kalin bel ince kas üstü 450 dusunuyordum gercekten kucukmu duruyor :KK43: 500 ü doktorlar önermiyor kapsül riski artar diyorlar canim belki senin gozune küçük görünüyordur sakincasi yoksa resimlerine bakablirmiyim

500 cc çok büyük değil mi ya? Bir de kas üstü daha büyük duruyormuş, izlemeye alman mümkün mü?
Ay ne cahilmişim şu meme konularında:KK45:

500 cc çok büyük değil mi ya? Bir de kas üstü daha büyük duruyormuş, izlemeye alman mümkün mü?
Ay ne cahilmişim şu meme konularında:KK45:

Bana göre ufak bile. Benim kas üstü high profile 450 cc hiçte büyük değil normal sayılır hatta. Aldım izlemeye bakabilirsin ödemli hallerine..

X