400 cc ve üzeri kas üstü/kas zarı altı silikonu olanlar yardım

counsel

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2008
621
200
Merabalar 1 sene önce meme büyütme ameliyatı oldum kas altı dual plan yöntemiyle 315 cc. Başından beri zaten boyutundan memnun kalamadım boyuma oranla küçük kaldı(doğal olsun istiyordum korktum ve doktoru ben yönlendirdim daha çok) ve animasyon deformitesi durumundan dolayı(yani memeyi sıktığım zaman protezin gereğinden fazla hareket edip içe çekilmesi durumu) kas altından kas üstüne geçmemiz gerekti. Ben de olmuşken protezlerimi de değiştirmek istiyorum. 425,450 gibi düşünüyorum. Ama bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
1. Kas üstü olan arkadaşlar ileride çok sarkıyor mu? (Henüz çocuk yok 1-2 sene sonra düşünüyorum)
2. Boyut olarak 450 nasıl mesela? Çok mu büyük yoksa sadece dolgun mu? Aşırı dikkat çekici olur mu? (175-63 kgyum)
Umarım yardımcı olacak birileri olur. 1 ay sonra ameliyat olacağım..

Merhaba bende 173 boyunda 70 kiloyum 3 hafta oldu ameliyat olali kas üstü 360cc takildi benim icin ideal ne fazlasini isterdim ne azini yani bu tamamen tercih meselesi mesela ilk hafta sis olmalarina ragmen kücük geliyordu tüh dedim gercekten ama suan yumusadilar sisi azaldi baya ve cok ideal bir boyut cok memnunum hee bu arada ben ne istedigimi söyledim ve tercihi dr.uma biraktim kendisi bir efsane zaten cok güveniyordum bosa cikmadi.
dr.um sarkma olucak dedi kas üstü oldugu icin biraz daha erken olur dedi ama neticede ici bos deri parcasi olarak sarkmiycak beni rahatsiz etmez diye düsünüyorum.
Simdiden gecmis olsun insallah sanada canim

Teşekkür ederim. Ben 400 cc de gördüm canlı olarak ama öyle çok büyük bir görüntüsü yok bence. Ortalama dolgunlukta duruyor. Burdakiler 400 cc diyince biraz korkuluyo ama gayet doğal bir görüntüsü var. Ben hem doğal dursun hem de biraz gösterişli olsun istiyorum yani hani şuan b-c cup oldum , a’dan c-d’ye geçmek beni tatmin ederdi.

Merhaba bende ocak ayında revizyon ameliyatı olcam. şuan 390 cc damla protez 425 cc yuvarlak high profil olacak. çok aşırı büyük olur mu. revizyon ameliyat olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Siz neden revizyon olucaksınız dönme mi oldu? 390dan 425e pek bişey değişmez bence , gözle görülür fark için bi 100 cc olması gerekir demişti doktor. Benim 315den 425e veya 450ye çıkacak mesela.

Siz neden revizyon olucaksınız dönme mi oldu? 390dan 425e pek bişey değişmez bence , gözle görülür fark için bi 100 cc olması gerekir demişti doktor. Benim 315den 425e veya 450ye çıkacak mesela.
damla protez de dekolte malesef boş oldu. destekli sütyen kullanmak istemiyorum.

Büyüklük açısından da bi fark görmek istiyosanız bence en az 450 yaptırmanız lazım. 390 ile 425 aynı protezin yuvarlağı gibi bir şey olur.
Yardımın için çok teşekkür ederim. 450 cc düşünmeye başladım ameliyat öncesi uğrucam doktoruma o zaman ısrarla 450 cc yapın diyecem inşallah. keşke formda revizyon yaptıranlar görse açtığım konuyu.

Yardımın için çok teşekkür ederim. 450 cc düşünmeye başladım ameliyat öncesi uğrucam doktoruma o zaman ısrarla 450 cc yapın diyecem inşallah. keşke formda revizyon yaptıranlar görse açtığım konuyu.
Rica ederim. Ameliyatın ocağın kaçındaydı? Haberleşmek isterim seninle, benim de ocakta olucak ve büyük ihtimal 450 cc motiva ergonomix.

Merabalar 1 sene önce meme büyütme ameliyatı oldum kas altı dual plan yöntemiyle 315 cc. Başından beri zaten boyutundan memnun kalamadım boyuma oranla küçük kaldı(doğal olsun istiyordum korktum ve doktoru ben yönlendirdim daha çok) ve animasyon deformitesi durumundan dolayı(yani memeyi sıktığım zaman protezin gereğinden fazla hareket edip içe çekilmesi durumu) kas altından kas üstüne geçmemiz gerekti. Ben de olmuşken protezlerimi de değiştirmek istiyorum. 425,450 gibi düşünüyorum. Ama bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
1. Kas üstü olan arkadaşlar ileride çok sarkıyor mu? (Henüz çocuk yok 1-2 sene sonra düşünüyorum)
2. Boyut olarak 450 nasıl mesela? Çok mu büyük yoksa sadece dolgun mu? Aşırı dikkat çekici olur mu? (175-63 kgyum)
Merhaba... karar verdiniz mi merak ettim. Bende motiva round corse 440 cc var. Çok beğeniyorum dolgun memelerimi. Ben minyon biriyim. 160 boyum. Senin boyuna göre 440 ve üstü seçmelisin. Ben deneme için gittiğimde 475 cc vardı o da çok güzeldi ama bana büyük olmuştu. Doğal dursun dediğimizde doktorlar küçük olsun anlıyor...

Merhaba... karar verdiniz mi merak ettim. Bende motiva round corse 440 cc var. Çok beğeniyorum dolgun memelerimi. Ben minyon biriyim. 160 boyum. Senin boyuna göre 440 ve üstü seçmelisin. Ben deneme için gittiğimde 475 cc vardı o da çok güzeldi ama bana büyük olmuştu. Doğal dursun dediğimizde doktorlar küçük olsun anlıyor...
Selam , henüz karar vermedim doktora kontrole gidicem ocağın ikinci haftasında karar vericez. Ben de minimum 425 düşünüyorum çünkü kaldıracağımı düşünüyorum boy kilo durumundan.. sizde nasıl durduğunu çok merak ettim özelden görüşebilir miyiz?

Merhaba hangi dr görüştünüz bende yaptırmayı düşünüyorum yardımcı olurmusunuz fikir konusunda 🙃

Selam , henüz karar vermedim doktora kontrole gidicem ocağın ikinci haftasında karar vericez. Ben de minimum 425 düşünüyorum çünkü kaldıracağımı düşünüyorum boy kilo durumundan.. sizde nasıl durduğunu çok merak ettim özelden görüşebilir miyiz?
İnternetten 440 cc implant before after olarak aratırsan görüntüler sana yardımcı olur. 440 cc senin boyun çok güzel kaldırır diye düşünüyorum.. önceden 75-A cup kullanıyordum. Şimdi 75-D cup tam oluyor. Belki yardımcı olmuşumdur sana.. Ben memnunum, doktorum bir küçüğünü koyacaktı Ben ısrarla dolgun memeler istedim ve iyiki ısrar etmişim..

Merhabalar ben Eskişehir'de acıbadem hastanesinde oldum 375 cc zar altı kesinlikle ameliyat sonrası ağrısız geçiyor ben ameliyattan sonra sadece 2 tane parolla idare ettim ayrıca daha geç sarkma yapıyormuş kesinlikle mentor marka zaten garantisi ve kartını veriyorlar başka marklara güvenmeyin

Merhaba, bende martta olacağim ameliyatimi. Doktor ölçüm yaptiğinda 3 ölçü denettirdi en büyüğü 375 cc idi. Boyum 163 49 kiloyum ama omuzlarım baya geniş. 375 iyi gibi geldi ama şimdi okudukça kuçuk kalacakmış gibi bir hissiyat oluştu. Birde doktorum motiva kullanıyor. Doğal olsun diye ergonomikx istedim ama eoundlar da fena durmuyor. Ne yapmalıyım sizce? Teşekkürler

Merhaba, bende martta olacağim ameliyatimi. Doktor ölçüm yaptiğinda 3 ölçü denettirdi en büyüğü 375 cc idi. Boyum 163 49 kiloyum ama omuzlarım baya geniş. 375 iyi gibi geldi ama şimdi okudukça kuçuk kalacakmış gibi bir hissiyat oluştu. Birde doktorum motiva kullanıyor. Doğal olsun diye ergonomikx istedim ama eoundlar da fena durmuyor. Ne yapmalıyım sizce? Teşekkürler
Merhaba... doktorlara doğal dursun deyince küçük yapıyorlar . Eğer omuzların genişçe 410 cc deneyebilirsin 75/ C cup yapar seni. Çok dolgun istemiyorsan güzel bir beden. Doktorum bana deneme günü 410 cc de ısrar etti. Bende dolgun olmasında ısrar ettim. İyi ki de 440 cc istemişim. Bir küçüğü beni mutlu etmezmiş. Ameliyatta uyandırdıklarında kaç cc oldu diye sormuştum 😀 ben olmuşken dolgun olsun diye düşünüyorum. Zaten yıllardır dümdüz memelerim. O kadar acısını çekiyoruz, bir sürü para veriyoruz. Dolgun olmalı benim fikrim. Değmeli yani.. bendeki round corse yüksek profilli. Ergonomix ameliyat sırasında denemiş doktorum hatta foto çekmiş. Meme çizgisinden biraz taşmış.. round daha iyi olmuş. Ben memnunum çok şükür.

Ergonomix ile round ikisine de dokunmuş biri olarak ergonomixin içindeki jelin daha farklı olmasından dolayı daha yumuşak olduğunu söylemişti doktorum , ki gerçekten de öyleydi doğal meme kıvamına daha yakındı hissiyat olarak. Roundun daha tok bi dokusu vardı. Ama yumuşaklık ve hissiyat sadece silikonun dokusuna değil kullanılan metoda göre farklılık oluşturuyor. Kas altı/dual plan yöntemlerinde silikon yumuşak olsa bile kas üstü/kas zarı altına nazaran daha sert, gergin oluyor. Çünkü ele gelen şey kasınız oluyor üst yüzeyde. Ve mesela kas altında elinizi belinize koyup göğsünüzü sıktığınızda protez oynayabiliyor. Bu günlük hareketlerde de hissedilebiliyor. O yüzden sadece boyut değil metod da önemli.
Boyut konusunda da bence boy ve kilonuzu düşünerek 375 olabilir, ama doğal olsun diyen için bile ameliyat sonrası küçük gelebiliyor. (Şekil a ben)
Bu arada ergonomix rounddan daha pahalı bir silikondur. Bu da aklınızda bulunsun.

He bir de kas altında yatınca sert ayaktayken nispeten yumuşak ve eğilince en yumuşak hali. Ama kas üstünde her türlü daha yumuşak. Yani doğal meme hissiyatına ve hareketlerine en yakın metod kas üstü/kas zarı altı. Bu çok dillendirilmeyen bir durum bu da aklınızda olsun. Ama tabi iki metod da yanlış bir yöntem değil. Hiç dokusu olmayan kişide kas altına yöneliniyor mecburen dümdüzse. Ama az da olsa bir doku varsa kasın kestirilmemesi taraftarıyım ben 2 senedir edindiğim bilgiler doğrultusunda.

X