400 cc silikon taktıranlar ve taktırmayı düşünenler buyurun o zaman :D

papatya158

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
80
39
Merhaba arkadaşlar,
Ben 02/12/2015 tarihinde çok uzun yıllardır hayalini kurduğum silikonlarıma kavuştum. Öncelikle ilk merak edilen şeyi söylemek istiyorum fiyatı 5.600 tl. 400 cc kas üstü takıldı. Kas üstü olduğu için öyle çok aman aman bi ağrım olmadı... Doktorum 500 cc denedi ancak maalesef sığmadı göğüsüme ; ki ben vurulmuştum büyüklüğüne oysa :KK43: Ama olsun 400 cc de şuan öle ufacık durmuyor :KK70: Ama ödem gidince cücük kadar kalmasından da çoooook korkuyorum kızlar :KK70: Bi de kaç beden sütyen takacam çok merak ediyorummmmm... Haftaya bu gün sporcu sütyenimi çıkarıp normal meme yaşantıma geçicem :KK70: Çok mutluyum... Bu konuda ne öğrenmek isterseniz sizlere yardımcı olmaya çalışırım... Teşekkürler...

İnşallah canım mutlaka tavsiye ederim... Çünkü hem iyi bi dr hemde gerçekten çok uygun... Bi de odaları bi harika :KK70: 2 katlı ve isimleri çok değişik :KK70: benim odanın ismi maldivlerdi :KK70: Bora bora, istanbul vs... Gerçekten mükemmeldi :KK70:
:KK70::KK70: vaaayy çok iyiymiş gidemesekte odamızn adı maldivler:cool: ben daha araştırma aşamasındayım ayşegül sivriyi düşünüyorum

:KK70::KK70: vaaayy çok iyiymiş gidemesekte odamızn adı maldivler:cool: ben daha araştırma aşamasındayım ayşegül sivriyi düşünüyorum
Bende senelerce araştırdım canım sonra randevu aldım 15 dk da 1 hafta sonraya ameliyat günü oluşturduk :KK70: Şimdi diyorum ki ben neden bekledim ki yıllardır... :KK43: Hiç erteleme canım benden tavsiye...

Bende senelerce araştırdım canım sonra randevu aldım 15 dk da 1 hafta sonraya ameliyat günü oluşturduk :KK70: Şimdi diyorum ki ben neden bekledim ki yıllardır... :KK43: Hiç erteleme canım benden tavsiye...
Eşimi ikna edemiyorm şuan değil ilerde diyo bana kalsa yarın yaptırıcam iki tane çocuğum var küçüğü 1 yaşında :KK43: Biraz büyümeleri lazım :KK61:

Merhaba arkadaşlar,
Ben 02/12/2015 tarihinde çok uzun yıllardır hayalini kurduğum silikonlarıma kavuştum. Öncelikle ilk merak edilen şeyi söylemek istiyorum fiyatı 5.600 tl. 400 cc kas üstü takıldı. Kas üstü olduğu için öyle çok aman aman bi ağrım olmadı... Doktorum 500 cc denedi ancak maalesef sığmadı göğüsüme ; ki ben vurulmuştum büyüklüğüne oysa :KK43: Ama olsun 400 cc de şuan öle ufacık durmuyor :KK70: Ama ödem gidince cücük kadar kalmasından da çoooook korkuyorum kızlar :KK70: Bi de kaç beden sütyen takacam çok merak ediyorummmmm... Haftaya bu gün sporcu sütyenimi çıkarıp normal meme yaşantıma geçicem :KK70: Çok mutluyum... Bu konuda ne öğrenmek isterseniz sizlere yardımcı olmaya çalışırım... Teşekkürler...
Geçmiş olsun .. Bendede 400 cc var,kas zarı altında yuvarlak protez..
İnsanın gözü doymuyor yada Zaman'la gözü alışıyor sanırım :)) Umarım sonuç Güzel olur ve çok Mutlu olursunuz :KK66:
Ben ameliyat öncesinde 75 B cup dolgulu kullanıyordum. Şimdi 75 D yada 80 C sütyen kullanıyorum,dolgusuz :KK66:

Geçmiş olsun .. Bendede 400 cc var,kas zarı altında yuvarlak protez..
İnsanın gözü doymuyor yada Zaman'la gözü alışıyor sanırım :)) Umarım sonuç Güzel olur ve çok Mutlu olursunuz :KK66:
Ben ameliyat öncesinde 75 B cup dolgulu kullanıyordum. Şimdi 75 D yada 80 C sütyen kullanıyorum,dolgusuz :KK66:
Canım yaaa fazla özel değil ise göğüs dokun nasıldı? Benimki ufaktı bayağı ama hiç yok da değildi :KK43: o yüzden ödem gidince küçücük kalmasından korkuorummmmm :KK43:

Canım yaaa fazla özel değil ise göğüs dokun nasıldı? Benimki ufaktı bayağı ama hiç yok da değildi :KK43: o yüzden ödem gidince küçücük kalmasından korkuorummmmm :KK43:
Benim alt kısımda dokum vardı. Yani avuçladıgımda avucumun içi doluyordu. Üst kısım boştu,emzirmelerden kaynaklı..
Dediğim gibi ameliyat öncesi 75 B cup dolgulu sütyen kullanıyordum.

Benim alt kısımda dokum vardı. Yani avuçladıgımda avucumun içi doluyordu. Üst kısım boştu,emzirmelerden kaynaklı..
Dediğim gibi ameliyat öncesi 75 B cup dolgulu sütyen kullanıyordum.
Aynı benimkiler gibi benimkiler de emzirmeden dolayı üstleri boşaldı :KK43:

Tüüüüh yaaaa hayallerim yıkıldı yaaaa :KK43: bakalım neye benzeyecek ödemler gidince
Umutsuzluğa kapılma çünkü inan herkesin beklentisi ve sonucu aynı olmuyor. Bana göre 450 cc küçük oldu belki sana göre çok büyük olacak daha küçük bir protez belki sende daha büyük durur. Gözlemlerim sonucu böyle çünkü sırtın omuzların bel ölçüsü göğüs altı ölçüsü vs kaburga kemiklerinin yapısı eski göğüs dokusu gibi bir çok şey etken. Hatta vücudun ödem toplaması bile kişiden kişiye değişir. Her bünye aynı değil belki ben çok ödem topladım buna istinaden ödemler inince boyut küçük geldi. Kim bilir.. En çok söyledîğim şeyde şu ki hiç bir ameliyat sonrası görüntüsü boyut açısından eskisinden kötü olamaz. En ufak cc takılan bir kişinin sonucu bile eskisine nazaren büyüktür. Böyle düşün. Sadece beklentiyi karşılamaz okadar.

Merhaba kizlar ben bu carsamba meme protez ameliyati olucam cok korkuyorum sizin yazilarinizi okudum kafam oldukca karisti bu konuda tecrubeli arkadaslardan yardim istiyorum boyum 1.58 kilom 48 iki cocuk emzirdim kendimi bildim bileli hep kucuktuler zaten emzirmeden sonra yok oldular dr um 325 ya da 350 olabilir dedi ben de bicak altina yatm

X