400 cc silikon taktıranlar ve taktırmayı düşünenler buyurun o zaman :D

ii dileklerinize tesekkurler ben de ole umarim. foto da eklerim tabi :))
Canım senin kas altı mıydı acaba? Sporcu sütyenini ne kadar kullanacakmışsın bilgi verdi mi doktor? Benim ki 2 hafta kullan sonra istediğini kullan demişti bana. Benim kas üstü ama o yüzden mi dedi bilemedim :KK43:

Canım senin kas altı mıydı acaba? Sporcu sütyenini ne kadar kullanacakmışsın bilgi verdi mi doktor? Benim ki 2 hafta kullan sonra istediğini kullan demişti bana. Benim kas üstü ama o yüzden mi dedi bilemedim :KK43:
Canım kas üstüyse sütyene gerek yok. Benim doktorum böyle söylemişti. Normal sıradan balensiz penye bir sütyen kullandim 2 ay.

Canım kas üstüyse sütyene gerek yok. Benim doktorum böyle söylemişti. Normal sıradan balensiz penye bir sütyen kullandim 2 ay.
Doktorum bana istediğin sütyeni takabilirsin dedi canım ama benimkiler biraz hafif sarkık olduğu için normal yapısı sanki bu süreçte sporcu sütyeni daha iyi gibi geldi ama bilemedim şimdi :KK43:

Merhaba papatya158 papatya158 , bende Sinan Beye ameliyatımı olmak istiyorum.Salı günü görüşmeye gidicem.Sinan beyle ilgili forumda başka yazıya rastlayamadım o yüzden tavsiyelerine ihtiyacım varo_OSuan durumun nasıl memnunmusun?Kesi yerini nereden yapmayı tercih ediyor?Direnlerin ne kadar süre kaldı? Bana yardımcı olursan çook sevinirim :KK68:

merabalar sonunda takildi ben hic mudahale etmeďim drum 325i de 350yi de takip deniycem demisti 350 takmis su an cok agrim yok ama koltukaatlına dogru ust nolgelerim cok gergin alt suturlarda hic agrim yok ama patliycak bomba gibiler sanki bu odemler ne zaman cozulur aceba
Ağrınız çok oldumu birde kas altimi

Mefhaba kizlar, ben 2 sene önce 295 cc taktirdim ama belki yarim cup etkisi anca olmustur. 1 hafta öncede 500 cc yuvarlakla degistirdim. Sizlerde 500 e yakin taktiranlar var mi ve sarkma oldu mu?

Merhabalar.. Ben ameliyatımı olalı 8 gün oldu 350cc takıldı ve çok pişmanım kesinlikle tavsiyem büyük taktırın kızlar.,yaptırdığınıza değsin

Kac beden sütyen kulanıyorsunuz peki
75 A kullanıyordum şimdi 75 D kullanıyorum.. uhp implant bendeki 450 cc den daha dolgun duruyor.. doktorum ameliyatta 450 cc denemiş tek meme de diğer meme de 440cc var fotoğraf çekmiş daha sonra gördüm. 450 daha basık yandan geniş, 440 daha yuvarlak ve dolgun. Ben memnunum, herkesin vücudu farklı tabi.. eğer dolgun meme seviyorsanız 450 güzel bir beden..

İşin aslı 160 boyundayım ve 55 kiloyum oyuzden biraz endişe ediyorum boyuma kiloma göre fazlamı buyuk durur diye ama doktor meme capımın geniş oldugunu oyuzden 450 yi kaldıracagını söyledi bu arada 33 yaşındam ve ailemdeki kimse sıcak bakmıyor 3 cocugum var ve gögüslerim sutyenlerin altından cıkıyor nasıl sütyen denediysemde olmadı bu benim yaşam kalitemi cok etkiliyor yüyüyken bile sütyenin altındsn cıkıyorlar off tak eti canıma valla

İşin aslı 160 boyundayım ve 55 kiloyum oyuzden biraz endişe ediyorum boyuma kiloma göre fazlamı buyuk durur diye ama doktor meme capımın geniş oldugunu oyuzden 450 yi kaldıracagını söyledi bu arada 33 yaşındam ve ailemdeki kimse sıcak bakmıyor 3 cocugum var ve gögüslerim sutyenlerin altından cıkıyor nasıl sütyen denediysemde olmadı bu benim yaşam kalitemi cok etkiliyor yüyüyken bile sütyenin altındsn cıkıyorlar off tak eti canıma valla
Seninle aynıyız. 160 boy 56 kg yum. 450 yi çok rahat kaldırırsın. Göğüslerin sütyen altından çıkıyorsa cup size olan kaliteli bir sütyen almanı tavsiye ediyorum. Şu an 75 D tam beden bana 440cc ile. Sütyensiz bile süper duruyor.bende ne giysem dümdüz duruyordu moralim bozuluyordu. Maximizer sütyende bir yere kadar soyununca dümdüz. Sende memnun değilsen kimsenin ne dediğini takmadan yaptır göğüslerini. Sende 450 cc ile bu beden olacaksın. Memelerinin çıkmaması için sırt kısmı oturan bir sütyen seçmelisin. Hiç bir gevşeklik olmamalı ki meme sütyen içinde dursun. Şu an kaç beden kullanıyorsun? Meme dokun varmı?

75 A kullanıyordum şimdi 75 D kullanıyorum.. uhp implant bendeki 450 cc den daha dolgun duruyor.. doktorum ameliyatta 450 cc denemiş tek meme de diğer meme de 440cc var fotoğraf çekmiş daha sonra gördüm. 450 daha basık yandan geniş, 440 daha yuvarlak ve dolgun. Ben memnunum, herkesin vücudu farklı tabi.. eğer dolgun meme seviyorsanız 450 güzel bir beden..

Seninle aynıyız. 160 boy 56 kg yum. 450 yi çok rahat kaldırırsın. Göğüslerin sütyen altından çıkıyorsa cup size olan kaliteli bir sütyen almanı tavsiye ediyorum. Şu an 75 D tam beden bana 440cc ile. Sütyensiz bile süper duruyor.bende ne giysem dümdüz duruyordu moralim bozuluyordu. Maximizer sütyende bir yere kadar soyununca dümdüz. Sende memnun değilsen kimsenin ne dediğini takmadan yaptır göğüslerini. Sende 450 cc ile bu beden olacaksın. Memelerinin çıkmaması için sırt kısmı oturan bir sütyen seçmelisin. Hiç bir gevşeklik olmamalı ki meme sütyen içinde dursun. Şu an kaç beden kullanıyorsun? Meme dokun varmı?
Doktor 1.5cm yag dokun var dedi memelerim aşırı sarkık sarkıktan kastım 6 sene cocuk emzirdim ve ici boşalmış balon gibiler doktor ölctü baya orasından burasından birazda toparlamam lazım dedi ama ben toparlatmak istemedim o kesik izlerini istemedim toparlamadan kac cc takılır kac kurtarır beni dedim mememin capını ölctü ve meme capın geniş 450 cc olur dedi ama cok dik durmayacak anladıgım kadarıyla cünkü toparlamak lazım biraz dedi cok kafam cok karışıyor. Ha bu arada 85 dolgulu sütyen kulanıyorum ama her ceşitten aldım sutyen ne yaparsam yapayım olmadı hepsinin altından akıyor hatta öyle sıkı sütyenler aldımkı dikiş izleri bedenimi morarttı ama yok gene akıyor. Parayı toparladıgım am solugu doktorda alıcam sanırım

Bu arada cok teşekür ederim icimi rahatlattın nerdeyse 450 cc dedi diye vaz gecmiştim ameliyattan ama sen öyle dedikten sonra rahatladım cok sagol gercekten

X