- Konu Sahibi papatya158
yatmisken degsin istiyorum cok mu kucuk olurlar ki yorumlarinizi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kilona göre minyon tıpli birisin sanırım. Sana göre en doğru kararı Dr verir. Çünkü göğüs kafesi ile ilgili bi durum bu. Bana 500 cc denedi ama göğüs kafesim yetmemiş ancak 400 cc olmuş. Şuan bayağı büyük duruyor ama ödem var tabi. Hiç korkma inan çok değiyor. Keşke daha önce olsaydım dio insan.Merhaba kizlar ben bu carsamba meme protez ameliyati olucam cok korkuyorum sizin yazilarinizi okudum kafam oldukca karisti bu konuda tecrubeli arkadaslardan yardim istiyorum boyum 1.58 kilom 48 iki cocuk emzirdim kendimi bildim bileli hep kucuktuler zaten emzirmeden sonra yok oldular dr um 325 ya da 350 olabilir dedi ben de bicak altina yatm
evet ufak tefek zayif ve de minyonum duygucm gecmiste de yazilmis bayagi bi yorum okudum herkes ameliyattan sonra odem azalinca kuculuyo die yazmis bicogu kucuk taktirdigindan pismanim demis gorseli olsa insan daha ii karar verebilir aslinda tesekkur ederim duygucumCanım kilona göre minyon tıpli birisin sanırım. Sana göre en doğru kararı Dr verir. Çünkü göğüs kafesi ile ilgili bi durum bu. Bana 500 cc denedi ama göğüs kafesim yetmemiş ancak 400 cc olmuş. Şuan bayağı büyük duruyor ama ödem var tabi. Hiç korkma inan çok değiyor. Keşke daha önce olsaydım dio insan.
Canım ne olursa olsun göz alisinca biraz daha büyüğünü istiyor. Ama fazla büyük olması da omurilik te sorun yapıyor ilerde. O yüzden en doğru karar Dr oluyor. Bana kalsa 600 bile tak derdim :) hihihihievet ufak tefek zayif ve de minyonum duygucm gecmiste de yazilmis bayagi bi yorum okudum herkes ameliyattan sonra odem azalinca kuculuyo die yazmis bicogu kucuk taktirdigindan pismanim demis gorseli olsa insan daha ii karar verebilir aslinda tesekkur ederim duygucum
600 muCanım ne olursa olsun göz alisinca biraz daha büyüğünü istiyor. Ama fazla büyük olması da omurilik te sorun yapıyor ilerde. O yüzden en doğru karar Dr oluyor. Bana kalsa 600 bile tak derdim :) hihihihi
Rica ederim :)600 mu
dr um 325 yada 350 dedi ama ben yine de bi 375i zorliyim o zaman tesekkurler duygu
İnce yapılısınız baya.. 350 büyük olabilir 300 veya 325 iyidirMerhaba kizlar ben bu carsamba meme protez ameliyati olucam cok korkuyorum sizin yazilarinizi okudum kafam oldukca karisti bu konuda tecrubeli arkadaslardan yardim istiyorum boyum 1.58 kilom 48 iki cocuk emzirdim kendimi bildim bileli hep kucuktuler zaten emzirmeden sonra yok oldular dr um 325 ya da 350 olabilir dedi ben de bicak altina yatm
siz yaptirdiniz miİnce yapılısınız baya.. 350 büyük olabilir 300 veya 325 iyidir
3,5 ay oldu 450cc kas üstü taktirdimsiz yaptirdiniz mi
Ödemlerin geçti mi acaba? Gectiyse ne kadar zaman sonra geçti cnm? Bir de sporcu sutyenini ne kadar zaman taktın?3,5 ay oldu 450cc kas üstü taktirdim
Çok oldu geçeli. 1. Ayda bitti. Özel sütyen takmadım kas üstü olduğu için doktorum tavsiye etmedi. Ama kas altı uygulanan birçok kişi sütyeni zorunlu kullanıyor doktor tavsiyesi ile. Oda 1 ila en fazla 2 ay falan gibi bir süre zarfında. Onu dert etmeyin inşallah en kısa zamanda olup bitirirsinizÖdemlerin geçti mi acaba? Gectiyse ne kadar zaman sonra geçti cnm? Bir de sporcu sutyenini ne kadar zaman taktın?
bende kas üstü oldum canım zaten de doktor bugün için daha takmana gerek yok dedi. Telli dolgulu ne istersen kullan dedi hatta da ben korkuorum 15 gün oldu ameliyat olalı bu arada...Çok oldu geçeli. 1. Ayda bitti. Özel sütyen takmadım kas üstü olduğu için doktorum tavsiye etmedi. Ama kas altı uygulanan birçok kişi sütyeni zorunlu kullanıyor doktor tavsiyesi ile. Oda 1 ila en fazla 2 ay falan gibi bir süre zarfında. Onu dert etmeyin inşallah en kısa zamanda olup bitirirsiniz
Benim Dr 1 yıl tel, dolgu, balen yok demişti sanırımbende kas üstü oldum canım zaten de doktor bugün için daha takmana gerek yok dedi. Telli dolgulu ne istersen kullan dedi hatta da ben korkuorum 15 gün oldu ameliyat olalı bu arada...
merabalar sonunda takildi ben hic mudahale etmeďim drum 325i de 350yi de takip deniycem demisti 350 takmis su an cok agrim yok ama koltukaatlına dogru ust nolgelerim cok gergin alt suturlarda hic agrim yok ama patliycak bomba gibiler sanki bu odemler ne zaman cozulur aceba3,5 ay oldu 450cc kas üstü taktirdim
Hadi geçmiş olsun canım... ben 2 aralıkta oldum ama az bi şey ödem var hala. Hayırlı olsun cicişlerinmerabalar sonunda takildi ben hic mudahale etmeďim drum 325i de 350yi de takip deniycem demisti 350 takmis su an cok agrim yok ama koltukaatlına dogru ust nolgelerim cok gergin alt suturlarda hic agrim yok ama patliycak bomba gibiler sanki bu odemler ne zaman cozulur aceba
Hadi geçmiş olsun canım... ben 2 aralıkta oldum ama az bi şey ödem var hala. Hayırlı olsun cicişlerin [/Q
tesekkur ederim canim ben de birazdan taburcu olucam
senin cicislerin de hayirli olsun
mutluyuz mutlusunuz mutlular
aynen o baloncuklar bende de var goguslerimin altinda kaburgalarima yavasca dokundugumda minik minik baloncuklar patliyo sanki simdi de ust bolgelerde hissediorum dedigin gibi canim sanki baloncuklar patliyo en kisa zamanda iyilesmeyi ve iyilesmemızi diliyorum ;@Teşekkür ederimmmm Ödemlerde geçse bir an önce süper olacak bi de sol göğüsümün içinde baloncuklar geçio sanki biraz sağ taraf biraz daha indi sol hala direnio böyle dengesizlikler oluyor işte iyileşme sürecinde hihihiihih. Hadi bakalım sende atlattın şimdiden sonra iyileşme süreci hep canım...
Geçmiş olsun gözünüz aydın.. 350 güzel bir protez boyu. Yasanilanlar cok normal gerginlik hissi patlayacak hissi vs geçici hepsi. Ödemler 1. Ay sonu biter bol su tüketin belki daha sık atarsınız belli olmazmerabalar sonunda takildi ben hic mudahale etmeďim drum 325i de 350yi de takip deniycem demisti 350 takmis su an cok agrim yok ama koltukaatlına dogru ust nolgelerim cok gergin alt suturlarda hic agrim yok ama patliycak bomba gibiler sanki bu odemler ne zaman cozulur aceba
tesekkur ederim bol su icicem tamamdir ve 1 ay daha sabredicem ;@Geçmiş olsun gözünüz aydın.. 350 güzel bir protez boyu. Yasanilanlar cok normal gerginlik hissi patlayacak hissi vs geçici hepsi. Ödemler 1. Ay sonu biter bol su tüketin belki daha sık atarsınız belli olmaz