400 cc high profile yuvarlak protez ameliyatım

Selam 5 gün öncesinde ameliyat olan biri olarak yazmak istedim. Çok güzel geçen ameliyatım sonrasında 1 gece hastanede kaldım ve ertesi gün evime geldim. İlk günden itibaren gayet iyiyim çok şükür dren takılmadı bana, kas üstü 400 cc high profile yuvarlak slikon. Bu ameliyatı olmak isteyen herkese tavsiye ediyorum korkacak endişelencek hç bir şey yok

fotoğrafın varmı izleyebilirmiyim bende olucam aya kadar 350 üstü nasıl duruyor çok merak ediyorum albümün varmı

Ben de 6 gün önce oldum be kas altı 400 cc takıldı..Resim nasıl atılıyor veya atılmış resimlere nerden bakılıyor?Yeni kaydoldum,bilmiyorum

Canım bende tam 4 gün sonra olucam. Bende bitürlü bulamıyorum nasıl resim atılıyor nasıl bakılıyor. Boy ve kilon kaç kuzum suan düz dantelli,bi sütyende kaçtır tahminen göğüs bedenin..

Canım bende tam 4 gün sonra olucam. Bende bitürlü bulamıyorum nasıl resim atılıyor nasıl bakılıyor. Boy ve kilon kaç kuzum suan düz dantelli,bi sütyende kaçtır tahminen göğüs bedenin..
Boyum 1.70 canım.Kilom 54..şu an için baya büyük gibi.Halen sporcu sütyeni kullanıyorum.Ama sanırım minimum 85 diye düşünüyorum

X