400 cc high profile yuvarlak protez ameliyatım

sena04

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2008
26
8
Selam 5 gün öncesinde ameliyat olan biri olarak yazmak istedim. Çok güzel geçen ameliyatım sonrasında 1 gece hastanede kaldım ve ertesi gün evime geldim. İlk günden itibaren gayet iyiyim çok şükür dren takılmadı bana, kas üstü 400 cc high profile yuvarlak slikon. Bu ameliyatı olmak isteyen herkese tavsiye ediyorum korkacak endişelencek hç bir şey yok

Selam 5 gün öncesinde ameliyat olan biri olarak yazmak istedim. Çok güzel geçen ameliyatım sonrasında 1 gece hastanede kaldım ve ertesi gün evime geldim. İlk günden itibaren gayet iyiyim çok şükür dren takılmadı bana, kas üstü 400 cc high profile yuvarlak slikon. Bu ameliyatı olmak isteyen herkese tavsiye ediyorum korkacak endişelencek hç bir şey yok

Hayirli olsun:nazar: 400cc sizin mi seciminiz? Veya doktorunuzmu önerdi? Ayrica kime ameliyat oldunuz?

Hayirli olsun:nazar: 400cc sizin mi seciminiz? Veya doktorunuzmu önerdi? Ayrica kime ameliyat oldunuz?
Ameliyatımı Eser Aydoğdu ya oldum. Gerçekten çok memnun kaldım kendisine geçen sene de ablam ameliyat olmuştu aynı yöntemle. Kendisi 325-350 arası takcam dedi ama ameliyattan önce ben 400 diye diretince ameliyat sırasında denemiş, vücut kabul edince de takmış sağolsun

Hayırlı olsunn, ben de 400cc istiyorum. Doktor en az 350cc koyulmalı zaten ama kaldırır büyüğünü de vücudun dedi. 168 boyundayım 62kiloyum, göğüs kafesin ve omuzların geniş , göğüs dokun da var, 400ü denerim dedi, 350 ile 400 arasnda çok fark var mı? Yaptırmışken güzel bir şey olsun istiyorum

Hayırlı olsun cok guzel yazmışsın cesaret aldim darısı başıma

Bence 350 ile 400 arasında çok fark yok dokturum bana öyle demişti o yüzden olmuşken 400 olsun içimizde kalmasın derim. Benim de boyum 170 60 kiloyum birazcık göğüs dokum vardı.
Hayırlı olsunn, ben de 400cc istiyorum. Doktor en az 350cc koyulmalı zaten ama kaldırır büyüğünü de vücudun dedi. 168 boyundayım 62kiloyum, göğüs kafesin ve omuzların geniş , göğüs dokun da var, 400ü denerim dedi, 350 ile 400 arasnda çok fark var mı? Yaptırmışken güzel bir

Senacım merhaba , benim ameliyatım yaklaşık 6gün sonra ve inanılmaz korkuyorumm. Boyum 1.70 kilom 51 ince kemikliyim dokum çok az. Doktorum 300 le 350 cc yaparım dedi ama ben çok değil ama biraz büyük istiyorum. Türkiyedeki doktorların 300cc en fazla 350cc yapmak istemelerini anlamıyorum bitürlü . 400cc çok mu büyük acaba düz dantelli (yani çok ince)bi sütyende aşağı yukarı bedenin kaçtır. Şimdiden çoooook teşekkür ederim yazın beni biraz olsun sakinleştirdiii:) :)

Benimde 4. günüm kas altı 400 cc yaptırdım benimde ağrılarım var ama dayanılmayacak gibi değil hafifledi biraz bende tavsiye ediyorum açıkcası 🥰🥰🥰

Benimde 4. günüm kas altı 400 cc yaptırdım benimde ağrılarım var ama dayanılmayacak gibi değil hafifledi biraz bende tavsiye ediyorum açıkcası 🥰🥰🥰

merhaba bende nisan ayında ameliyat olmak istiyorum abartı olmamak şartıyla olmuşken biraz büyük ve güzel dursun istiyorum boyum 170 kilo 52 350den aşağı istememeliyim sanırım bunun için birde öncesi sonrası cektinizmi nolur biri bana göstersin yeni cicişlerini 🙈 sutyenli nasıl duruyo 400 cc çok merak ettim

merhaba bende nisan ayında ameliyat olmak istiyorum abartı olmamak şartıyla olmuşken biraz büyük ve güzel dursun istiyorum boyum 170 kilo 52 350den aşağı istememeliyim sanırım bunun için birde öncesi sonrası cektinizmi nolur biri bana göstersin yeni cicişlerini 🙈 sutyenli nasıl duruyo 400 cc çok merak ettim
Bencede isteme 400 cc anca gözüm doydu benim 🙈

Ben de 6 gün önce oldum be kas altı 400 cc takıldı..Resim nasıl atılıyor veya atılmış resimlere nerden bakılıyor?Yeni kaydoldum,bilmiyorum

X