400 cc ciciklerim bugün takıldı :)

masal_tali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
305
198
39
Şuan hastanede yatıyorum bi sütyen giydirmişler bana da açtım baktım ortası çok ayrık memeler koltuk altına doğru duruyor yeni diye mi öyle acaba bilemedim ama çok mutluyum şuan sorusu olanı cevaplarım

Şuan hastanede yatıyorum bi sütyen giydirmişler bana da açtım baktım ortası çok ayrık memeler koltuk altına doğru duruyor yeni diye mi öyle acaba bilemedim ama çok mutluyum şuan sorusu olanı cevaplarım

canm özelden banada resim atarmisin 400cc nasıl duruyor çok merak ediyorum bende olucam 1 aya kadar

Ben de 1 hafta önce oldum ameliyatı,bana da 400 cc takıldı..Şu an baya büyük duruyorlar ama 1/4 oranında küçülecekmiş..Tam istediğim gibi olacak inşallah😊

Merhaba yeni üye oldum ben de ameliyat olmayı düşünüyorum 350 CC protez konacak bana da foto gönderir misiniz nasıl duruyor merak ediyorum sosyal medyada gördüklerim çok gerçek gibi değiller...🙏🙏

Merhaba. Çok geçmiş olsun🙏🏻🙏🏻 Bende 1 hafta sonra bugün inşallah ameliyat için tarih alacağım. Banada fotoğraf gönderir misiniz bir de yatar durumdayken ayrı olması bana kötü bir durum gibi gelmedi. Normal göğüsler zaten yatarken öyle ayrılır. Fotoğraf atarsanız çok sevinirim

Merhaba ben de ameliyat olmak istiyorum çok merak ediyorum acı hissediyor musunuz bir de nasıl görünüyor doğal duruyor mu eski hali yeni hali fotoğraf bana da atar mısınız

X