merhaba arkadaşlar. 42 yaşındayım 2 yıl önce evlendim. 4 kez tüp bebek denedim ilk 2 si transfer son 2 si genetik test sonuçları nedeniyle yapılamadı. okul kariyer derken zaman çabuk geçti anlamadım ve evlendiğimde 40 olmuştum çocuk istediğimde ise geç kaldığımı çok sonra anladım başına gelmeyince ne kadar zor bir süreç olduğunu anlayamıyorsun. en son gittiğimde dr'un söylediği sende yok yok üniversitede okutulacak hastaymışım. gülmeli mi ağlamalı mı. şu anda tam bir ne yapacağımı bilmez durumdayım hangi dr'a hangi hastaneye güveneceğimi bilemiyorum. zamanım geçiyor. bir sürü ilaç kullanımı hormonlarda altüst olma durum vs. tüm bu durumları değerlendirebilecek her hastayı ayrı bir proje olarak görecek bulunduğumuz zor durumda bize aile şevkatine benzer bir şevkatte yaklaşacak hastane, dr, hemşire vs var mıdır acaba. bir evlat sahibi olmayı çok istiyorum maddi ve manevi elimden geleni yaptım ama şuan gerçekten önümü göremiyorum vazgeçmek kolayı ama ben dr değilim ki hikayeler dinliyorum gülümsetiyor beni mutlu hikayeler. benimde bir hikayem olsun istiyorum. tekrar nereden ve nasıl başlamalı kafam iyice karıştı:) sevgiler...