- 18 Kasım 2020
- 2.663
- 3.246
- 83
Canım bilmez miyim, hiç öyle birikimimiz yokken aşılama ile başladık biz de. Bahçeci de aşılama 4.000-TL, hsg, sperm tahlili, vitamin derken bütün paramız o aşılamada bitti daha, Ocak ayında. Şubat ayında mütevazı bir rakama doktorum kendi muayenehanesinde yaptı, o da tutmadı. O arada beklediğimiz bir birikmiş kira geldi onu da olduğu gibi tüp bebeğe yatırdık,17.000 de öyle gitti, sonuç negatif. Kredi çeker bir daha deneriz dedik Nisan sonunda o şekilde yeniden başladık ama çok şükür aileler destek oldu, borçlanmadan bitirdik. Negatif olsa yine kredi çekip yine deneyecektik. Yani seni çok iyi anlıyorum, ama ben kendim için şöyle düşündüm hala yumurta oluşuyorken ne yapabilirsem yapicam, bütçeyi bir şekilde toparlarim ama giden zamanın telafisi yok. Eşinin de fikri değişecektir, sen takviyelerini bırakma. Her ay folikul durumu farklı oluyor, çok görünen bir ayda başlarsınız. Ne kadar üzüldüğünü biliyorum ama bu forum mucizelerle dolu, ben burda öyle hayat hikayeleri okudum ki okudukça umudum arttı.hem de 44 yaşımda.