Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Duova iyi yolculuklar :)))

Diger kizlar keyifler yerindedir umarim :)))

diğer kızlardan azıcık çılgın breezey konuşuyor

en son yaptırdığım hormon testlerinden sonra keyfim yerinde... kocamcımın check up sonuçları da fena sayılmaz derecede...
çok şükür iyiyim ve daha iyi olacağım diye süper bir his var içimde...

dilerim sen ve zıp zıp şehzademiz de iyidir puffyim kuzumm

selammm puffy biz bildigin gibi iste ayni doktordu ovulasyondu regldi asil seni sormali seni ve minik sehzademizi
bulantilarin bas donmelerin azaldi galiba degil mi?

valla aynen kuzumm... yumurtaydı , çatladıydı ,regl geldiydi gelmediydi.. amma meşgulüz yahuuuu

o gunlerde gelicek insallah kuzum insallah zaten ben senden cok umutluyum ortada aslinda sorun yapilacak hic birseyin yok.
yasini sorun yapan doktorlarida buradan siddetle kiniyorum

kuzummm ben hepimizden umutluyummm...
elfjem istanbula geliyor haberin var mıııııııııııııı

ben onlarınnn var yaaaa neysee her şey güzel olacakkkkk

breezey konuşuyor
hormon testlerim iyi çıktı çok şükür.bu yüzden mutluyum.. doktorum bu ay ilçasız yumurta takibimi yapacakç... bakalım neler olacak..

sana geçmiş olsun kuzum..dikkat et kendine..
öpüyorummmm

işallah allah gönlüne göre versin..yumurta kaibi ile hamile kalma şansın yüksek..en azından ne zaman büyüyüp çatladığını göreceksin :))bu ay bi arkadaş yumuta takibi ile gebe kaldığını öğrendi..işallah sende olursun..belli olmaz belkide böyle olucak..breezey bu e2 değerin için doktor bir şey demedimi..düşürmek için herhangi bir şey yapılabilirmi acaba..

tedavin hayırlı olsun..allah tamamına erdirsin..bebişlerin sana sımsıkı tutunsun :)) kaçıncı gün embriyosu olcak canım..bebiş olarak dönsünler işallah aminn

bende onu merak edıyorum arkadasım murat beyın bana dedıgı götürebıldıgımız kadar ılerıye götürmeye calısacagız dedı.ama benım 3 embrıom var.ve cok korkuyorum

canımm E2 değerim için bir arkadaşımız bana kültür testimde çıkan bakteriden kaynaklanabileceğini söyledi,sanırım doktorum da öyle olduğunu biliyor ki hiç üstünde durmadı ...
doğrusu ben o gün gittiğimde kafan kendimden çok eşimdeydi...ben de sormadım açıkçası.
13 mayısta ilk yumurta takibi randevum var , o zaman gittiğimde soracağım...
Belki ben de senin arkadaşın gibi , bu takiple hamile kalabilirim.
Dilerim hepimiz hamiler kalırız ve bebeklerimize kavuşuruz.

bende onu merak edıyorum arkadasım murat beyın bana dedıgı götürebıldıgımız kadar ılerıye götürmeye calısacagız dedı.ama benım 3 embrıom var.ve cok korkuyorum

sansin bol olsun arkadasim insallah bebeklerin sana skica tutunurlar hep birlikte donersiniz evinize

aa 13 mayis ayni gun gidecegiz kontrole kuzum gerci benim ki yumurta takibi degil ama yinede moral oldun bana ben cok tirsak biri oldugum icin iyi geldi bu bana

burda da ovulasyonu kan testiyle anliyorlarmis hic duymamistim sklusun ikinci bolumunde yani son 14 gunde kan tahlili yapiliyormus ovulasyon olup olmadigi anlasiliyormus. hani bazi kadinlarda her ay yumurtlama olmuyormus ya onu kan testinden takip edebiliyorlarmis. ayrica eger jinekolog gerekli gorurse burda da yumurta takibi olabiliyormus.
birde ilk randevuda muayene varmis ya ben yine cok fena tirstim

elifi de duydum canim onun adina cok sevindim umarim orda hersey istedigi gibi olur. ben turkiye yi en son care olarak dusunuyorum benim burda 3 tup bebek deneme hakkim var sigorta karsiliyor bunu degerlendirmek istiyorum senelerdir prim oduyorum kismetimde varsa burda da olur.

cok gecmis olsun canim neyseki atlatmissin. bizde durumlar okudugun uzere ayni bi degisiklik yok.
benim ilk randevum 13 mayista breezey arkadasimda o gun yumurta takibine basliyormus onunla ayni gun doktora gitmis olucaz bu bana moral oldu valla ben doktordan cok tirstigim icin

kuzum günaydınnn

ovulasyonun kan testiyle anlaşılması bence yükselen LH değeriyle oluyor. hani tıpkı idrarda gebelik testi- kanda gebelik testi gibi.. yada kullandığımız ovulasyon testleri var ya onun kandaki uygulaması gibi...bence mantıklı.

bence sen durumunu anlatırsan , yumurta takibi yaparlar sana. sonuçta yaşadığın bir hamilelik var öncesinde.

veee 13 mayıs...
aynı gün problanacağız

merak etme kuzummm..tırsma... :18:

gunaydin canikom
hmm evet sen simdi boyle soyleyince bana da mantikli geldi
canim ya rahim filmi diyorsunuz ya siz onu burda da gerekli goruldugunde yapiyorlarmis ama biraz zormus galiba yani canin aciyormus oncesinde agri kesici veriyorlarmis yapabilsinler. senin bu konu hakkinda bi bilgin var mi?

canımm kuzumm ,

bende duydum ama hiç çektirmedim... kimse benden istemedi.. ama ben bu ayki takibim sırasında isteyeceğim doktorumdan , bakalım ne diyecek.
13 mayısta reglim de bitmiş oluyor...hem smear testimi de yenileyeceğim. hem de bu rahim filmi işini konuşup bir sonuca bağlamak istiyorum.

Bir de bizim Ümraniye'de bir hastane , bizim iş kolu çalışanlarına check up kampanyası başlatmış , Pazartesi onun içinde randevularımı ayarladım. Aslında çok kapsamlı değil ama yapılanlara bakınca bence yeterli. zaten kadın doğum ve diğer kadınsal kontrolleri her yıl hele bu aralar her ay yaptırıyorum. kolestrol-şeker-lipid falan filan yapılacak.kardiyoloji - ultrason ...

biz ne ağrılara sızılara katlanıyoruz kuzum ya , rahim filmi ne yapar bize... takma kafana sakınn

nasil istemediler ya:44: burda standart prosedur icindeymis. benim bi tanidigim var canim su an 65 yasinda 44 yasinda ilk ve tek cocugunu dunya ya getirdi. kizi simdi 21 yasinda. onunla gecen gun karsilastim sordum iste sende nasil oldu tedavi falan oldun mu diye yok dedi birkere jinekolog kontrolune gittim orda rahimden bi ilac sktilar sonraki ay hemen hamile kaldim dedi. simdi benim anladigim kadariyla o ilac rahim filmi sirasinda veriliyor ben nasil dayanicam hic bilmiyorum benim yapim bu cok korkuyorum bayilacak gibi oluyorum soyleyimde anestesi falan versinler bana

kuzum bizim burada standart prosedürü , yaş belirliyoryaşın ileri ise , hiç bir normal uygulamaya hakkın yok..
amannn neysee..dellenicem yine o olacak..
şu an ki doktorumla ilerlemeye ve hamile kalmayı başarmayı umuyorum.
benim hamile kalamayışımda bir şey eksik...sanırım onu da bugünlerde bulacağım... bir garip duygu içerisindeyim...

korkma kuzum ...inan hiç bir şey korktuğun gibi olmayacak.. her insanın acı eşiği farklıdır. sen güçlü kuvvetli bir kadınsın. ben sana güveniyorum.

biraz once hastaneyi aradim korkularim oldugunu soyledim:18: doktorun asistanina soyleyelim sizi arasin bilgi versin dediler bakalim ne diycek asistani

efet efet bu sefer basaracak ve o eksigi bulacaksin hayatim sen bende cani gonulden inaniyorum buna

selcankerem,ne korkuyorsun bu kadar, yillarca aylarca beklemek daha zor hiic olmazsa sorun nedir anlasilir ben baktim rahim filmi cektirenlere herkes farkli söylüyor. simdiden canim yanacak dersen, dedigin gibi olur olmamasi icin ne diyoruz; ne var yahu hepsi bir film 2 dakikalik birsey bundanmi korkacagim.

brezeey,senden hic rahim filmi cektirmeni istememisler doktor degiliz ama, cekilse daha iyi olmazmiydi sen bu siralar doktora gittiginde, bunu konus doktor önerecekmi okuduguma göre, rahim filminden sonra cok hamile olan olmus.

ah gulum elimde degil iste yapim bu benim sen cok dogru soyluyorsun zaten sirf bu yuzden yaptim randevuyu neyse bilelim diye.
neyseki asistan simdi aradi korkmaniza gerek yok diye teselli verdi eger ki rahim filmi falan gerekirse onun icin ayri bi randevu vericez dedi. ben de pazartesi bu konu hakkinda doktordan gerekli bilgiyi alirim cok korktugumuda soylerim onlarda ona gore mutlaka bi cozum bulacaklardir

duovammm kuzumm , ben 8 doktoru niye değiştirdim , anlıyor musun beni..
belki birinden biri , yahu şu kadına bir şans verelim bakarsın olur der mi diye değiştirdim. ama kimse bana bu şansı vermedi.
ben kendi şansımı kendim yaratıyorum , Rabbimin izniyle ...
şimdi ki doktorumdan ovulasyon takibi yapmasını ben istedim , sağ olsun o da , yaparım tabii dedi kabul etti.
bu doktorumdan önceki doktorumu razı etmiştim rahim filmine ama o da tüp bebek negatifimden sonra , tüp bebek deneyin deyip beni dellendirdi... daha anlatsammmm...
dolayısıyla bu ay , önce smear testi , sonra rahim filmi ve doktor kontrolünde ovulasyon takibini yapacağım. kendime 3 ay verdim.
sonrasına bakacağım...

selcanım kuzumdan önce çektirirsem eğer , rahim filmini ona korkacak bir şey olmadığını da anlatacağım...

anliyorum seni gecen zamana yazik tüp bebek öncesi cekilmesi gerekiyormus tüplerde sivvi olabiliyormus buda tutunmayi güclestiriyormus böyle yarim yamalak muayene ve tedavilerle hep bir eksik olacak bunuda biz degil doktor bize anlatmasi lazim ama nerde neyse bundan sonrasina bakalim.

Son düzenleme:

aman ya orasi ayri bi dert burasi ayri bi dert kendi kendimizin doktoru olduk bi yeminimiz eksik valla

neyse cok takma artik kuzum olan olmus bundan sonra hersey daha guzel olucak

Canım merhaba

ben rahim filmini 3 kere çektirdim...

iyi bir yerde tecrübeli uzman bir doktora çektirirsen,

( mutlaka sorun çeken kişi uzman doktor mu değil mi diye)

hiç bir ağrısı sızısı olmayan 2-3 dakikalık bir işlem

ve anesteziye hiç gerek yok gerçekten..hiç korkulacak bi şey değil..

rahim içini ve kanalları inceliyorlar..

benim ilk başarısız girişimlerden sonra doktorum istemişti...

ve rahmimin ortasında boydan boya taa aşağıya kadar bir perde vardı..

dolayısıyla ondan önce yapılan bütün işlemler boşa gitti...

perde çok büyük olduğu için..iki küçük operasyonla ancak düzelltiler..

ama bildiğim kadarıyla ilk kez deneyenlerden hemen rahim filmi istenmiyor..

olumsuz bir kaç deneyimden sonra istiyorlar..onun da sebebini bilmiyorum...

1-2 kez olumsuz sonuç alanların mutlaka doktora sorması gerekiyor..bazen atlayabiliyorlar..

dediğim gibi hiç korkulacak bi şey değil...

ve regl bittikten sonraki3-4 gün içinde çekiliyor..

sevgiler...

merhaba,

sana bol şanslar...güzel haberlerini bekliyoruz...

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…