Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kız çatlarızz valla.. hele de selcanım kuzummm gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim.[/QUOTE]

breezycim, değerlerin güzel, e2 de mikroptan öyle çıkmıştır....... sorun yoktur yani, gözün aydın....

masallah kuzum sana ya bu doktorlari anlamiyorum neden yasa bu kadar takiyorlar bak iste bunu burda yapmiyorlar
ben bi sure once doktora gittigimde gec yasta anne olan cok sen neden olmayasin ki demisti bana. yasa hic takilip kalmamisti. onemli olan degerlerin demisti. sen hic takma bence bu degerler sende oldugu surece bebekte kendiliginde gelicek Allahin izniyle canikom

ne italyani kiz bacim:44: aman kendine hakim ol italyanlari gorunce bayilip ne etme

duovam sana nasil gipta ettim anlatamam. Ankaraya benim memleketime gidiyorsun keyfini cikarin Ankaranin gezilecek cok guzel yerleri var. bize bu yaz gozukmuyor sanki Turkiye hazir tatile gitmisken bebegide al gel canim

e2 sanirsam rahim duvariyla ilgili bi durum tam olarakta bilmiyorum ama oyle tahmin ediyorum.

sende seneye gidersin belki bebisinle beraber gidersiniz daha güzel olur canim kendi evimiz yok kayinvalide görümce bunlarda geciyor aile ziyareti gibi acikcasi cok iyi olmuyor. gecen yil gittigimde cok gezdim ankarayi adanaya annemlere gittgimde güzel geciyor. arkadaslara gidiyorum geziyorum.adanada daha simdiden hava cok sicakmis ankara bu yönden iyi adanada yazin durulmuyor temmuz ve agustosu baska yerede gecireceksin.bebegi alip gelsem ne iyi olur degilmihayirlisi diyelim benim esinde senin esin gibi cok rahat olacak olmayacak ne var deyip duruyor hatta tüp falan deyince yok daha bekleyelim olacak diyor bendeki telas onda yok.

valla illaki insanin kendi ailesi bende ankaraya kosa kosa giderim ailemle zaman gecirmek icin
4 haftaligina mi gidiyorsunuz? ben cok duydum turkiye ye gidip hamile donenleri insallah seninde boyle olur insallah

benim esimde pek bi rahat olucak biliyorum senin husnu kuruntun diyor bana. nasil sinirleniyor hastanede randevu yapmama
ben yinede tedbirimi alayimda Allahim vericekse yine verir hayirlisiyla.

Haklisin kendii ailen gibi olmuyor esinin ailesi 4 haftaligina gidiyoruz haziranin ilk haftasinda dönecegiz bende kurstan burada okul diyorlar izin aldim benim esimde ayni bir rahatlik var hic kafaya taktigi yok buradaki doktorda olur dediya iyice rahat ayni böyle
seni güldürmeye calisiyorum brezzey yok ya

:)) guldum bak.. breezey italyanlar varken bizi napsin dimi

biz niye onlar gibi olamiyorsak hayat ne kolay onlara bizde herseyden kil kapiyoruz huyumuz kurusun

Selammmmmm
benim anladığım İstanbul'da olsan da görüşmek için uygun olamayacaksın. transit olarak geçeceksiniz İstanbul'dan.
belki belki görüşürük demiştim o yüzden sordum kuzummm:26:

kız çatlarızz valla.. hele de selcanım kuzummm gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim.

breezycim, değerlerin güzel, e2 de mikroptan öyle çıkmıştır....... sorun yoktur yani, gözün aydın....[/QUOTE]

hain mikrop demek şeyimi şeyettiği yetmiyomuş gibi , E2 değerimi de yükseltmiş...
ee ben ona sorarım.. antibiytiklerimi içeyim de görür o gününü

sağolasın kuzumm alısımalısım

pehhh benim kocam on yüz bin italyana bedel beee... napiim kız ben onları...1:
sizin yerinizi zaten heçççç kimsee tutamaz

yaşım konusu ise bu bebek işinin başından beri yaşadığım sorun. tahlillere bakılıyor sonra yaş kaç deniyor. 42 yi duyan yada geçen sene 41 dediğim bütün doktorlar tüp bebek dedi.bir daha görmek bile istemedi.
hayırlısı Allahtan kuzum...
Hem ben hıdrellez gecesi gül ağacımızın altına yazdım... Rabbm de olsun dediyse gelecek biliyorum...
hepimiz sabır göstermeliyiz.

Ankaranınn taşına baaaaaaaaaaakkk , gözlerimin yaşınaaa bakkkkkk

ankaralı mısın kadifeli gelin , çaydan mı geçtiiiiiinnnnnnn
yanakların al al olmuş konyak mı içtiiinnnnnn

E2 östrojen hormonunun değerini gösteren bir terim. normalde 160 dan küçük çıkması gerekiyor ama ben normal olmadığım için o da yüksek çıktı kuzumm

:)) guldum bak.. breezey italyanlar varken bizi napsin dimi

biz niye onlar gibi olamiyorsak hayat ne kolay onlara bizde herseyden kil kapiyoruz huyumuz kurusun

İtalyanlar sizin itiniz olsunnn beeee...

hepimiz relax olalım kızlar... regl dönemleri bitiyor... mesai bizi bekliyor...
hoş ben bu ay doktor gözetiminde şettiricemmm ama olsun.. enercimizi toplayalımmm

Son düzenleme:

hain mikrop demek şeyimi şeyettiği yetmiyomuş gibi , E2 değerimi de yükseltmiş...
ee ben ona sorarım.. antibiytiklerimi içeyim de görür o gününü

sağolasın kuzumm alısımalısım

pehhh benim kocam on yüz bin italyana bedel beee... napiim kız ben onları...1:
sizin yerinizi zaten heçççç kimsee tutamaz

yaşım konusu ise bu bebek işinin başından beri yaşadığım sorun. tahlillere bakılıyor sonra yaş kaç deniyor. 42 yi duyan yada geçen sene 41 dediğim bütün doktorlar tüp bebek dedi.bir daha görmek bile istemedi.
hayırlısı Allahtan kuzum...
Hem ben hıdrellez gecesi gül ağacımızın altına yazdım... Rabbm de olsun dediyse gelecek biliyorum...
hepimiz sabır göstermeliyiz.

Ankaranınn taşına baaaaaaaaaaakkk , gözlerimin yaşınaaa bakkkkkk

ankaralı mısın kadifeli gelin , çaydan mı geçtiiiiiinnnnnnn
yanakların al al olmuş konyak mı içtiiinnnnnn

E2 östrojen hormonunun değerini gösteren bir terim. normalde 160 dan küçük çıkması gerekiyor ama ben normal olmadığım için o da yüksek çıktı kuzumm

İtalyanlar sizin itiniz olsunnn beeee...

hepimiz relax olalım kızlar... regl dönemleri bitiyor... mesai bizi bekliyor...
hoş ben bu ay doktor gözetiminde şettiricemmm ama olsun.. enercimizi toplayalımmm[/QUOTE]

bende biraz heyecan basladi kuzum ya randevu gunum yaklastikca biraz once nette arastirdim ilk randevuda ne yapiliyor diye tahmin ettigim gibi pek bisey yapilmiyormus. sadece sorular cevaplar falan filan sonra adetin 2. veya 3. gunu hormon testleri icin gun veriyorlarmis. sonra esime gun veriyorlarmis sperma kontorlu icin. pffff stres oldum valla

senin doktor kontrolu altinda sey ettirmen iyi oldu isabet oldu bence

ay e2 o mu oluyormus. cahilligin gozu kor olsun

deme öyleee cahill deme kendine... benim kadar doktor değiştirseydin bak ne oluyordu.
şimdi mesela spontan yumurta takibi diye bir şey biliyorum artık.
her doktordan 1-2 şey ben yakında uzmanlığımı ilan ederim valla

holland memleketi de çok yavaş beee

hoş ben bir sene sonunda eşimin spermiyogramını yaptırdım ama olsun. kimsenin aklına gelmedi.hiç bir doktorun. herkes yaşıma takınca tabii.. kocayı kimse sormadı. bu doktorumdan önceki kadın doğumcuya dedim ki, eşimi niye sormuyorsunuz ya kısırsa..
hee dediii...
stres yok helecan yok kuzumm.. her şey güzel olacakkk

hayret yani burda asla tek yonlu olmuyor muayene gerci erkeklerin isi kolay bir kere kontrol oluyor duzgun cikarsa tahlilleri bidaha gerek duymuyorlar. bizide enine boyuna arastiyorlarda arastiriyorlar butun eziyeti biz cekiyoruz valla

stres olmiyim dimi olmiyim olmiyim

burasi da boyle iste yavasta olsa idare edicez artik

orda cok olanak var canim orda ozel klinikler var burda yok o iste. hersey sigorta sirketinin kontrolu altinda ozel hastene yok ozel klinik yok. devletinde degilde bi baska yuruyor burda isler

ay simdi catliycam bi gelseydi su 13 mayis

ya ben yaşıma takıklar dediğimde inan abartmıyorum kuzumm..
kocam 48 yaşında kimse ona bir şey demiyordu ta ki geçen Mart ayına kadar.
bütün doktorlar beni inceledi... neysee... şimdi başka çalışmalar peşindeyiz.

dilerim her şey hepimiz için bundan sonra süper güzel olur kuzumm...
şurada bebeklerimizin gelişmelerinden , tekmelerinden falan bahsettiğimiz günleri de görsek keşke

o gunlerde gelicek insallah kuzum insallah zaten ben senden cok umutluyum ortada aslinda sorun yapilacak hic birseyin yok.
yasini sorun yapan doktorlarida buradan siddetle kiniyorum

puffy su anda eltımlerdeyız adapazarında embırıolarım dollenır ıken buraya kacalım 2 günlügüne dedık.opumu mustechep bey yaptı.cok ıyı hepsı dedıgım gıbı olmaz ıse bıle sansımmıs dıyecegım.sımdıye dek ben 2100 euro hastaneye verdık 500 ytl ılaclar tuttu.hatta bır kutu gonalofu avukat bır arkadas vardı o verdı 100 unıte ce3kmıstı ıcınden yanı ben sadece bır kutu gonalof aldım hatta ates eczanesı 450 lık gonalofu 210 tl verıyor duyrulur.sımdı ıse beklemedeyım bakalım nasıl ılerleyecek.murat bey bana sız kolay guruba gırıyorsunuz herseyınız cok ıyı ılacvlara mukemmel yanıt verdı vucudunuz dedı.sayet tutmaz ıse bıle devam edın dedı hala sansınız var dedı .kı bılıyordum cok güclü bır bunyem var benım sadece rabbım ol dıyecek

dıger bayanlar sızlerede merhaba umarım ıyısınızdır.bana bır tavsıyenız varmı bu asamada bılmıyorum bılıyormusunuz su anda durumumu 3 döllenmıs yumurtam var.ve transfer gununu beklıyoruz

sansin bol olsun bebeklerin sana sIkIca tutunsun.

selaammm..nasılsınız kızlar nasıl gidiyor..ben ağır bi grip atlattım çok şükür gözümü açabildim :)duova yola çıkıyoruşsun yolun açık olsun işallah testlerin iyi çıkar ..kan pıhtılaşma testlerini mutlaka yaptır..düşük yaptığın için çok önemli canım..selcankerem az kaldı seninde günün yaklaşıyor değilmi..işallah herşey normal çıkar..brezey doğal yoldan işallah hamiş kalırsın..bu ay hepimize işallah uğur getirsin..pufy hamiş arkadaşımız nasıl gidiyor..:))bebiş büyüyormu..allah isteyen herkesi hamiş yapsın..:))

dıger bayanlar sızlerede merhaba umarım ıyısınızdır.bana bır tavsıyenız varmı bu asamada bılmıyorum bılıyormusunuz su anda durumumu 3 döllenmıs yumurtam var.ve transfer gununu beklıyoruz

tedavin hayırlı olsun..allah tamamına erdirsin..bebişlerin sana sımsıkı tutunsun :)) kaçıncı gün embriyosu olcak canım..bebiş olarak dönsünler işallah aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…