- Konu Sahibi akideciknane
-
- #1.061
tedavin hayirli olsun Allah yolunu acik etsin insallah bebekle sonuclansin
(mini tup ne ki yahu :26:)
Günaydınnnn puffyim , kuzumm
zıp zıp bebişimiz zıplarken çok mu ses çıkarıyor annesi , o yüzden mi başın ağrıyor yoksa.
kuaföre gitme fikri süper...bir güzel bakımlarını yaptır, bebişimiz " aman Allahım ne fıstık annem var " desin.
benimle ilgili yazdıkların içinse , ama napiimm yaaa... neden iltihap olmuş ki diyorlar...
Günaydın Selcanım kuzummm
kaset testlerden almadın demek ki kuzum , striplerden aldın.aman onlar görünüş itibarı ile dandik zaten ...
bir de senin o güzel ellerine geçtiyseee
bence yapmaya devam et... soruna gelince , gebelik varsa bile bugünlerde çıkmaz zaten. ovulasyon oluştuğu günün üstüne yani mesaiye kaldığın günün üstüne10 gün koy , ondan sonraki günler ,eğer pozitif ise ayı koyulukta 2 çizgiyi de görüyormuşsun. daha bu tecrübeyi yaşamadığım için bunlar okuduklarım.
kendiliğinden oluşan yumurtayı alıp dışarıda döllüyorlar.ilaç yok , iğne yok ...
benim bildiğim bu kuzum ama aksi ise arkadaşımız anlatsın ,öğreniriz hep beraber
gecen ay o senin soyledigin kaset testlerden almistim nette bunu gorunce siparis verdim bilmiyordum strip oldugunu kullananlar cok memmun kalmislar ben de onlara aldandim
olsun napalim hic degilse evde bulunsun lazim olur
bi 10 gun koysam zaten gebelik testi yaparim ovulasyon testine gerek kalmaz gerci benim adet belirtilerim basladi bile gogusler cok fena
gercekten mi?? bunu duyduguma nasil mutlu oldum cok fena tupbebek korkularim vardi benim. iyimis valla aklima yatti bu mini tup isi. piknik tupu
bilgisayardan incelediğimde bana o strip testler ,pek bi uyduruk gelmişti ne biliyim. bu kullandıklarım kaset tipi şimdilik iyi görünüyor
neyse sen yine denemeye devam et , bu ay olmazsa bile önümüzdeki ay fırtına gibi başlangıç yaparız ki zaten bu 1 haftalık mecburi aradan sonra kocamcımın dönüşü muhteşem olacak
benim aşağı yukarı bildiğim bu selcanım. çok da emin değilim. benim yaşıma doktorlar az bi pozitif yaklaşsalar ben de deneyeceğim. ama takmışlar yaşıma sen de biliyorsun.
uyduruk ki oyle boyle degil ama benim kendi hatam canim incelemeden hemen acele siparis verdim parama yazik valla
evet ya taktilar yasina butun testlerin cok iyi cikmasina karsin sen bi iyi ol belirli bi sure hormonsuz bebek merkezine devam edersin baktin olmadi tekrar denersin tup isini canikom.
aynen kuzumm aynen dediğini yapacağım. hatta bu sürede yapabilirsem , işin maddi kısmını da ayıracağım bir köşeye...
malum TR de bu işler , iyisi diyorsan maliyetli.sonra çıkıcam en iyi bir doktorun karşısına...
bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı ..ayyy bu değil yahuu
bu arada ben de ne göğüs acısı ne başka bir şey hiç bir regl belirtisi de yok... sanırım iltihaptan , kaydı şiraze
tüp bebek, tüp bebek(ivf), ivf, mini ivf, tüpbebek, tüp bebek fiyatları, tüp bebek uygulamaları, tüp bebek ekibi, tüp bebek ilaçları, tüp bebek merkezi, tüp bebek hastanesi, tüp bebek doktoru, tüp bebek istanbul, tüp bebek maliyeti, tüp bebek merkezl
Selcanım kuzum bak biii .. miniyi burada anlatmışlar.
ben okumaya devam ediyorum ve benim kafama yattı bu iş. belki de bunu denerim bende.
en iysini yaparsin sekerimben turkiyede ki kadar tup bebek merkezi olan baska bi memleket ne gordum ne duydum
burda 43yasina kadar sigorta karsiliyor. yas siniri 42yani. 3 kere deneme hakki veriyorlar ilaclarda karsilaniyor. senin cebinden cikan sadece 500 euro kadar bisey. birseferligine o da.
Turkiyede eger ki sigorta karsilarsa yas sinir nedir? benim hic bir bilgim yok bu konuda
tüp bebek, tüp bebek(ivf), ivf, mini ivf, tüpbebek, tüp bebek fiyatları, tüp bebek uygulamaları, tüp bebek ekibi, tüp bebek ilaçları, tüp bebek merkezi, tüp bebek hastanesi, tüp bebek doktoru, tüp bebek istanbul, tüp bebek maliyeti, tüp bebek merkezl
Selcanım kuzum bak biii .. miniyi burada anlatmışlar.
ben okumaya devam ediyorum ve benim kafama yattı bu iş. belki de bunu denerim bende.
TR de özel sigorta karşılıyor mu bilmiyorum kuzum ama devletin sosyal güvenlik sistemi beni kabul etmiyor.
2 nedeni var. birincisi yaşımdevlet bile takık bana...39 yaşını doldurmamış olmam gerekiyormuş.
zaten ben 39 u doldurmadım ki 42 yi dolduruyorum aslında di mi kuzum
ikincisi , eşlerden birinin çocuğunun olmaması gerekiyormuş ki eşimin önceki evliliğinden kızlarımız var biliyorsun.
ben o merkeze mail attım , cevap gelince sana da yönlendiririm kuzum , bilgi sahibi oluruz.
burda sigortalar zaten hep ozel devletle uzaktan yakindan bi ilgimiz yok bizimde kiz ne bicim bisymis ne bu ya ne bicim sartlar.
yuh diyorum yani sacmaligin daniskasi
bu merkezde özel sigortalardan geçenler var, eğer anlaşmalı kuruları incelersen görebilirsin.
hatta yabancı sigorta şirketleri de var.
senin ki de bunlar içinde dahil mi bilmiyorum kuzum...
başımızdakiler en az 3 çocuk diyor ama bizim gibi çocuk sahibi olmak isteyenler hiçe sayıyor.
Hollanda yok canim iclerinde
Almanya Ingiltere ve Avusturya diyor
çok ayıp etmişler.
mail at sen de , sor belki sonradan anlaşma yapmışlardır , koymayı unutmuşlardır.
ya da sen gelene kadar anlaşsınlar söyle onlara kuzum.
evet diycem zaten cabuk benim sigortamla anlasma yakinda zamanda geliyorum diye benim sigortami nasil unuturlarcok ayip cookk siddetle kiniyorum hepsini
keske belki37 arkadasa da soylebilseydik burayi. valla benim hem gonlume hem de aklima yatti burasi.
evet diycem zaten cabuk benim sigortamla anlasma yakinda zamanda geliyorum diye benim sigortami nasil unuturlarcok ayip cookk siddetle kiniyorum hepsini
keske belki37 arkadasa da soylebilseydik burayi. valla benim hem gonlume hem de aklima yatti burasi.
mesaj atalım ona da.
bakar mı ki... o TR ye geldi değil mi...
şansımızı deneyelim ben mesaj atıyorum ona.. bakarsın cevap verir kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?