Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hayırlı olsun alllah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına almak nasip etsin allah bizlere bu duyguyu yaşamak nasip etsin çok mutlu oldum

Kızlar, mini tüp bebek tedavime başladım, adetin 8.günü bugün , tek yumi var, 15 mm olmuş,,, endo kalınlığı 5,2 mmm... Altın yumurta olabilir diye devam dedim ,,, herşey yolunda giderse e2 falan yani,,, ptesi opu olur..... görüşmek üzere...

Kizlar kısaca yazayim sınıfı geçtik , test sonucuna gore su an bir risk gözükmüyor darisi diger testlerin basina :))

ikinize de yıldızlı takdirname verdim...
:119::119::118:

Hayırlı olsun alllah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına almak nasip etsin allah bizlere bu duyguyu yaşamak nasip etsin çok mutlu oldum

celebity çok sağol...umarım sen ilk denemende iyi bir sonuç alırsın..

nasıl heyecanlı mısın?

yeterince bilgi sahibi olabildin mi?

ne zaman başlıyorsunuz?

bizi de aşamalardan haberdar et mutlaka...

iyi şanslar

Altın yumurtalı altın hamile adayı

sana bol şanslar diliyorum...

bizi de haberdar et mutlaka...

Sevgiler

allah kabul etsin dualarını allah razı olsun senden bizim orlara gitme imkanımız yok gitmiş gibi olduk sayende çok saol allah yar ve yardımcımız olsun

güzel haberlerini bekliyoruz,sansin acik olsun arkadasim.

Son düzenleme:
Altın yumurtalı altın hamile adayı

sana bol şanslar diliyorum...

bizi de haberdar et mutlaka...

Sevgiler

ikinize de yıldızlı takdirname verdim...
:119::119::118:

kızlar, size çok yumurtalı haber veremiyorum, aslında yazmayayım diyorum,, sonra da amannnn kızlar herşeyi bilsin de herkes kendiyle kıyaslasın diye yazıyorum,,,, yani olumlu gitme ihtimalinde MORALİTE babında yazıyorum kızlarrrrrrr

breezeyy takdirini aldık, koyduk başköşeye...... yakında yanına bebişte oturtmak isteğiyle tabiii ki.

Amin inşallah canım çok heyecanlıyım tabiki regli mi bukadar hevesle bekliyeceğimi sanmazdım buda oldu mayısın 9 falan sanırım tahmini regli olurum hehalde 12 nisanda regliydim çünkü ilk reglimin işaretini gördüğüm gibimi gün sayacağım kanama başlayıncamı acaba? birtek buna takıldım şimdi düngece doktorum aradı eşime perhiz verdi bana da adetinin 2. günü geleceksin dedi gelişmeler budur hayırlısı olur inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız inşallah çok teşekkürler hepimize iyi şanslar canım

Çok güzel haber herşey gönlünce olsun kutlarım daha güzel haberler vermen dileğiyle

Celebity

lekelenme değil de asıl kanama başladığı günü, ilk birinci gün kabul edeceksin...

bir de herhangi bir tereddüdün olursa, tedavi süresince....

mutlaka zaman geçirmeden ya doktoruna ya hemşireye danış çekinme...

ilaçları hep aynı saatte almaya çalış ve unutmaya karşı telefonun alarmını kur..

benim bir kere başıma geldi de :)

çok saol canım haklısın bende çok unutkanım telefonu kurarım gerçekten bunu söylemen iyi oldu :) verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

aynen benim başımada geldi ..resmen unuttumm:))alarm kurmak lazım :18:

Lejana tadını çıkar ve mutlu ol, hepimiz çırpınıyoruz bak.Rabbim bir isterken iki vermiş şükret arkadaşım bize dua et

Hepiniz okuyorum ama bir kac gundur çektiğim bas agrilari sebebiyle uzun uzun yazamiyorum , bas agrilari hamileliktenmis oluyormus bu haftalarda iste , mide bulantisina bir de bas agrisi eklendi duble sorunlu geziyorum.
Ama bu sabah kalktım karar verdim kuaföre gidecegim soyle manikur , pedikur falan aylardır bakimsizliktan cadı konumunda geziyorum.
Bana hitaben yazan Dilek ve dualarini ileten tum arkadaslara topluca tesekkurler.

Breezy dun hastaliginla ilgili açıklamaları okurken o kadar guldumki basimin agrisi bir an gecti , Allah seni ne etmesin :))
Yan hastalık komik degil ama senin anlayışın cok komikti :))

deneye deneye kazanacağız kuzummm hiçççççç merak etme sen...

noldu ovu testi sonucu , ne anladın de bakiim...

bu mesacı görünce bana cevap yaz tamam mııı

anlatiyorum ama gulmek yok ona gore

simdi dun ilk testimi aldim wc gittim paketi actim anam ben omrumde boyle dandik sey gormedim cika cika incecik bi test (stik) cikti. ben bakinirken nasil olucak diye testi resmen parcaladim heba oldu zavalli testcik

neyse azmin elinden ne kurtulmus ki aksam 21.00 sularinda tekrar denedim ve basardim ama sonuc tabiiki negatif yani tek cizgi.

lakin gebelik durumdan iki cizgi cikma ihtamali varmis regle 9 gun kalada boyle bi sans varmidir hic bilmiyorum

tedavin hayirli olsun Allah yolunu acik etsin insallah bebekle sonuclansin

(mini tup ne ki yahu :26:)

Günaydınnnn puffyim , kuzumm
zıp zıp bebişimiz zıplarken çok mu ses çıkarıyor annesi , o yüzden mi başın ağrıyor yoksa.

kuaföre gitme fikri süper... bir güzel bakımlarını yaptır, bebişimiz " aman Allahım ne fıstık annem var " desin.

benimle ilgili yazdıkların içinse , ama napiimm yaaa... neden iltihap olmuş ki diyorlar...

Günaydın Selcanım kuzummm

kaset testlerden almadın demek ki kuzum , striplerden aldın.aman onlar görünüş itibarı ile dandik zaten ...
bir de senin o güzel ellerine geçtiyseee

bence yapmaya devam et... soruna gelince , gebelik varsa bile bugünlerde çıkmaz zaten. ovulasyon oluştuğu günün üstüne yani mesaiye kaldığın günün üstüne 10 gün koy , ondan sonraki günler ,eğer pozitif ise ayı koyulukta 2 çizgiyi de görüyormuşsun. daha bu tecrübeyi yaşamadığım için bunlar okuduklarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…