• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

dun yazmisti puffy arkadasimiza ama insallah girer de gorur. gerci o galiba tedaviye ya basladi yada baslamak uzere.

ama sen her ihtimale karsi at msji canim sansina artik.

yazmissin bile hizli arkadasim benim senin hizina yetismek ne mumkun :))

hatta onun yazdığı bir kaç topiği buldum , onlara bilem yazdımm:37:

faydası dokunur belki ...:17:

sağ ol kuzumm benimm...:38: aminn hepimizin , hep birlikteee:16:
burada birimiz hepimiz için değil miyiz.
keşke daha önceleri bilseydim de o sorarken söyleyebilirdim..:50: neyse bakarsın kısmettt:34:

keske kuzum ama yine yeniden ogrendigimiz gibi hersey nasip kismet. insallah iyi haberlerle donerde hepimizi sevindirir.

pfuyy arkadasım benım ılacların toplamı 1400 tl tutuyor.ındırım yaptıklarında 900 falan gelıyor.ılaclar .memorıalın oradakı eczaneler acaba dahamı uyguna verır bılmıyorum.ayrıca sefa hastanesınde yaptırdım kan testımı bayagıda uygun

arkadaslar selcankerem ve breezyy okudum yazınızı.tamam benımde aklıma yattı.ama bızım sıgorta AXA Krankenversıcherung AG.YARIN BASLIYORUM tedavıme.10.30 randevum var gercı daha ımza vs.atmadım ama bılmıyorumkı bu sıgorta gecerlımı.sabah acar sorarım bı .bakalım ne dıyecekler. bı fıkır alalım yınede.artı benım yas 38. sorarım bakalım

arkadaslar selcankerem ve breezyy okudum yazınızı.tamam benımde aklıma yattı.ama bızım sıgorta AXA Krankenversıcherung AG.YARIN BASLIYORUM tedavıme.10.30 randevum var gercı daha ımza vs.atmadım ama bılmıyorumkı bu sıgorta gecerlımı.sabah acar sorarım bı .bakalım ne dıyecekler. bı fıkır alalım yınede.artı benım yas 38. sorarım bakalım

Axa ile anlasmalari var canim ben bakmistim bugun. hatta belki ileride bende sigortami degistirebilirim. ama sen yine de bi ara sor.

ayy çok şükür okudun mesajımızı kuzum...:16:

Tüp Bebek | Tüp Bebek Ekibimiz | Tüp Bebek Uygulamaları | Tüp Bebek İlaçları | kadın hastalıkları, gebelik ve doğum, tüp bebek, riskli gebelik, dahiliye, diş hastalıkları, estetik cerrahi, beslenme ve diyet, genel cerrahi bu sayfada anlaşmalı sigorta şirketleri var.
ben anlamıyorum ama sen de bir bak istersen , AXA sigorta yazıyor ama yabancı sigorta şirketleri arasında adı geçmiyor sanırım.
ama dilerim ki ilk sen faydalanırsın.
selcanımla benim çok içime sindi.hatta kocamcıma şimdi bu merkezden söz ediyordum.

hakkımızda hayırlısı olsun kuzum , dilerim ilk sevinen sen olursun.:38:

ayy çok şükür okudun mesajımızı kuzum...:16:

Tüp Bebek | Tüp Bebek Ekibimiz | Tüp Bebek Uygulamaları | Tüp Bebek İlaçları | kadın hastalıkları, gebelik ve doğum, tüp bebek, riskli gebelik, dahiliye, diş hastalıkları, estetik cerrahi, beslenme ve diyet, genel cerrahi bu sayfada anlaşmalı sigorta şirketleri var.
ben anlamıyorum ama sen de bir bak istersen , AXA sigorta yazıyor ama yabancı sigorta şirketleri arasında adı geçmiyor sanırım.
ama dilerim ki ilk sen faydalanırsın.
selcanımla benim çok içime sindi.hatta kocamcıma şimdi bu merkezden söz ediyordum.

hakkımızda hayırlısı olsun kuzum , dilerim ilk sevinen sen olursun.:38:

ay evet iyiki gordu valla icime dert olmustu benimde :29:

bende bahsettim eve gelir gelmez kocacima ne tesaduf :28:

ay evet iyiki gordu valla icime dert olmustu benimde :29:
bende bahsettim eve gelir gelmez kocacima ne tesaduf :28:

evet evettt kuzum , ulaştık belki' mize:16:

valla kocamcımın aklına yattı ... bir cevap gelsin bakalım ne diyecekler.:51:
ben onlardan cevabı aldıktan sonra başka bir merkeze de aynı tedaviyi soracağım. karşılaştırma yaparız böylece.:34:

he heyyy heyyy tıp dünyası tırsın bizdennn...:52::37::9:

Selam, amh hormon testim 0.16 çıktı. 43 yaşındayım. Daha Dr ile görüşmedim. Sizce ne diyecek bana? Menepoz başlıyor derse ölürüm gibi:/ fsh 10.27 çıktı birde!

basarıları ne bunların pekı. teksen bey nasılkı.

aslında teksen bey tüp bebek işini ilk yapanlardan.oldukça tecrübeli ve teknolojik yenilikleri uyguluyor merkezinde.

biz bugün mini tüp bebekle ilgili konuşurken bulduk sitesini.
yani çok ilaçla çok yumurta değil , az ilaçla az ama kaliteli yumurta üretimini hedefliyor.

bu da tüp bebek tedavisi nasıl yapılır bilenlerimiz için bayağı anlamlı.
aslında bir bakıma , benim doktorun yaptığını yapıyorlar ama benim ki bir şeyler eksik yaptı bence , o kadar olumlu duruma rağmen tutunamadı benim bebişlerim , hayırlısı dedim bıraktım ama kafamda hep bir acaba.
yumurta uyarımını klomifen içeren haplarla yapıyor .sonrasında korumak ve çatlatmak için iğne oluyorsun ki , diğer tedaviyi düşününce bu hiç bir şey.
sayfayı dikkatle incelersen açıklamaları da ikna edici.
mail attım ben bakalım ne cevap verecekler.

işte böyle kuzum.:38:

Selam, amh hormon testim 0.16 çıktı. 43 yaşındayım. Daha Dr ile görüşmedim. Sizce ne diyecek bana? Menepoz başlıyor derse ölürüm gibi:/ fsh 10.27 çıktı birde!

selam canım hoş geldin:38:

bu testleri isteyen doktorunla görüştün mü ? ne diyor ?:44:
ne için yaptırdın bu testleri... tüp bebek tedavisine başlamak için mi yoksa kontrol amaçlı mı ?

ben 42 yaşındayım bu arada:37:

selam canım hoş geldin:38:

bu testleri isteyen doktorunla görüştün mü ? ne diyor ?:44:
ne için yaptırdın bu testleri... tüp bebek tedavisine başlamak için mi yoksa kontrol amaçlı mı ?

ben 42 yaşındayım bu arada:37:

Geçen yıl temmuzda normal hamilelik 10 haftada kalbi durdu bebeğimin. Sonrası bu yıl martta kimyasal gebelik geçirdim. Acıbadem'de Prof. Dr gittim. Tüp bebek kararı için istedi. Sonuçlar hakkında konuşmadık henüz. Durumumu merak ediyorum ama korkuyorumda .

Geçen yıl temmuzda normal hamilelik 10 haftada kalbi durdu bebeğimin. Sonrası bu yıl martta kimyasal gebelik geçirdim. Acıbadem'de Prof. Dr gittim. Tüp bebek kararı için istedi. Sonuçlar hakkında konuşmadık henüz. Durumumu merak ediyorum ama korkuyorumda .

Rabbim sabır versin canımm. zor dönemler yaşamışsın.

Dilerim tüp bebek denemen olumlu sonuçlanır da acılarının mükafatı olur sana...:16:

tüp bebek doktorun daha iyi değerlendirecektir .elbetteki yaşı bizden daha genç olanlara göre değerlerimiz farklı çıkıyor. bu da normal canım. aksi olsa zaten tüp bebeğe gerek kalmazdı.

ben de 5 nisanda ilk tüp bebek transferimin negatif olduğunu öğrendim. ama nedenini öğrenemedim çünkü doktoruma çok kızdım beni arayıp sormadı diye. o yüzden o tedaviyi olmamış sayıyorum.
şimdilik dinlenme sürecindeyim , bir zaman sonra bakacağım.şu an araştırdığım diğer merkezlerden birinde kadar verecek ve tedavime başlayacağım:51:.
tabii Rabbim o zamana kadar bana doğal yollarla bebeklerimi nasip ederse başka tabii..:16:

Back