Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Breezey,

canım çok sağol...

haftanın çoğunu dışarda geçiriyorum...

akşamları da eşim bilgisayarda çalışıyor geç saatlere kadar...

fırsat bulamıyorum pek fazla..

ama girebildiğim zamanlarda mutlaka bütün yazışmaları okuyup herkesten haber almaya çalışıyorum..

senin haberlerini de okudum...biraz rahatsızmışsın....çok geçmiş olsun...

fazla mesai sebep olmuş olmasın :)

şaka bir yana eskiyi de düşünmemeye çalış...

benim de çöpe gitmiş kocaman bi 4 yılım var...

bunu farkedince bir ara gerçekten çok kötü oldum...

neyse ki eşimin de desteğiyle çabuk toparladım sayılır..

tabi üzücü ama...sen yine de çabuk anlamışsın ona dua et...

hem belki de bu ay olmuştur, bilinmez......

Sen de kendine iyi bak...

he bi de ; sloganın daimi sloganımız oldu evde :)

seni çok öpüyorum sevgiler...

h.geldin canim. bende seni merak ediyordum hatta dun topicede yazdim. herseyler yolundadir umarim

evet gördüm canım ama yazamadım.. Bizim nisan ayı yoğun geçiyor işler yoğundu. Ama arada okuyodum sizi baya kaynatıyosunuz breezey ile :)) Allah izin verirse mayısta Kıbrıs yolcusuyum donasyon için görüşmeye gitcez günübirlik önce. Sonrada artık ne gerekiyosa onu yapcaz. eşimle ortak kararımız canım

Selamlar ben geldimmm :))

merhaba nasılsın?

belki yazdın ama ben kaçırmış olabilirim...

neler yaptın bu arada...? herşey nasıl gidiyor?

tam yazdım, yukarda mesajını gördüm...aynı anda yazmışız....

çok sevindim...kararınıza...umarım herşey iyi olur...bol şanslar size

Son düzenleme:

kaynatiyoruz valla yoksa zaman nasil gecicek dimi.

Allah yolunuzu acik etsin canim insallah hersey istediginiz gibi olur. topicte hamileler cogaliyor lejena arkadasimiz bizi cok mutlu etti hepimize umut oldu

arkedesim simdi ben saat 1.50 gibi son yesil cayimi ictim ondan sonra wc girmedim

saat 4 gibi ovulasyon testini yapsam olur mu acep:44:

Son düzenleme:

çok sağol canım sen nasılsın bakalım taze hamiş :)) tebrikler canım darısı bizim başımıza inşallah...

Bende değişiklik yok canım evden işe, işten eve ve donasyon kararı... umarım olur bu kez (

Selamlar ben geldimmm :))

hoşgeldinnn , nerdesinnn... çabuk izahat ver ( şu muhteşem yüzyılı fazla izlemesem iyi olacak , Hatice Sultan sandım kendimi )

Selcan Kerem..

canım çok sağol..inşallah ben de sizin güzel haberlerinizi alınca halay çekicem tey tey...

o zamana kadar şu sevimli işaretleri benim de kullanma hakkım olur hem :)
6 mesaj daha yazarsan sen de :124::124::124:
50 mesajmış sanırım kota

iyi gidiyor canim biz bu ay yine bebegi tutturamadik galiba

breezy arkadasimizi soruyorsan bi kac sayfa geriye gidersen orda ayrintili sekilde aciklamis bulunuyor kendileri

ayrıntılı açıkladım evet... duymayan kalmasın..şeyimde mikrop var
mikrobun yan etkisi bunlar yoksam ben daha akıllı uslu yazarım.
muhtemeldir tüp tedavisi sırasında probu sık görmekten , alerci olmuşum o yüzden iltihap olmuş kuzum..
bak bu açıklama daha bilimsel oldu selcanımm

yukarı bak ummu görersin , tam bi bilimsel açıklama yaptım

evett kuzum hastalık belli nedeni de o yazdığın
işleyen demir ışıldar dediler, bizde mikrop kaptıı nedensee:44:
yaşayacak ne varsa yaşıyoruz ben onu anladım. tüp diye kafamı yedi bütün doktorlar,bu arada dün gittiğim 8. doktorumdu son 1 yılda.tüp de patladı gitti... demekki ben başka şekilde çocuk sahibi olacağım meselaaaa normal yolla

ama bu ay değil malum sebeptennn

kaynatiyoruz valla yoksa zaman nasil gecicek dimi.

Allah yolunuzu acik etsin canim insallah hersey istediginiz gibi olur. topicte hamileler cogaliyor lejena arkadasimiz bizi cok mutlu etti hepimize umut oldu

kaynatıyoruz evett..kaynatmazsak geçmez zamannn..
hadi hep beraberr
bulguru kaynatırlarrrr

öpüyorummmmm hepinisiiiiiiii

nasıl yapıyosunuz bu testi kızlar ben hiç bilmiyom valla

canim bu testlerle yumurtlama gununu yakalamaya calisiyorsun idrar yoluyla. gerci benim gecti adet belirtilerim basladi bile ama sirf meraktan bi yapayim dedim. gecen ay da yapmistim lakin hic bisi anlamadim. breezy benim tavuk gibim yumurtladigimi dusunuyor. onlarin cilli tavugu bile benim kadar yumurtliyamiyormus

arkedesim simdi ben saat 1.50 gibi son yesil cayimi ictim ondan sonra wc girmedim

saat 4 gibi ovulasyon testini yapsam olur mu acep:44:

1.50 demekkk yanii yaklaşık 14.00 demekk...:44: 4 de yaklaşık 16.00 demekk..:44:
bu durumda 2 saatlik ara var sıvı alımında.. pikii en son ne zaman çişe gittiniz acebaaaa

eksik bilgi vermeyin de yanlış tedavi uygulamayalım yahuuuu

nasıl yapıyosunuz bu testi kızlar ben hiç bilmiyom valla

şimdi kuzum , regl döngülerine göre ovulasyon tarihini belirliyorsun.
ovulasyon testlerinden alıyorsun.en az 4 saatlik sıkışıklık ve son 2 saatteki sınırlı sıvı alımıyla , çişten LH seviyesi kontrolü yapıyorsun. her iki çizgide aynı koyulukta ise yumurtan olgunlaşmış yani o ay yumurtladın demektir.o andan itibaren yaklaşık 3 gün sıkı çalışman gerekiyor demektir. kısaca böyle uzuncası ise ... uzun işş

canım çok sağol...

kararınızı sonuna kadar destekliyorum...

bir önceki doktorum donasyonu bana da önermişti...eşim hiç yanaşmadı..

6 deneme sonrası olmazsa, o zaman bakarız diyerek o konuyu ertelemiştik...

açıkçası ben, donasyon ya da evlatlık, her çözümü düşünmeye açıktım..

biz kadınlar çoğumuz içimizde öyle bir şey var ki. tanımlamak çok zor..

sevgiye, ilgiye, bakıma ihtiyacı olan her çocuğu

(eğer koşullar uygun olsa) benimser annelik ederiz gibi geliyor...

umarım siz de iyi bir sonuç alacaksınız...

bol şans diliyorum..

Sevgiler..

hehehehee :))) valla canım ben artık çok yorgunum sizleri bu enerjinizden dolayı tebrik ediyorum. benim dayancak gücüm kalmadı doasyon denicez ve artık o da olmazsa evlat edincez son kararımız bu

pardon doktor hanim :94: eksik bilgi verdim hemen duzeltiyorum. son idrarima saat 13.30 sularinda gittim doktorcum. sonsuz bilgilerinize sonsuz guveniyorum

Aynen canım sana çok çok katılıyorum.. Benimde 4 negatif tüp denemem var ve yaşım 40. çok iyi bilirsiniz maddi manevi çöktük mahvoldum. Bi kez de donasyon denicez ve olmazsa evlatlık alcaz napalım bizim kaderimizde buymuş ölelim mi isyan mı edelim yani ne yapalım ??? Rabbim mutlu sona ulaşmayı nasip etsin her ne şekilde olursa olsun...

Rabbim sana evlat verecekse bir şeyi bahane eder verir kuzum... Sen kalbini ona doğru tut, gerisine karışma..
Dilerim şansın bol olur.

pardon doktor hanim :94: eksik bilgi verdim hemen duzeltiyorum. son idrarima saat 13.30 sularinda gittim doktorcum. sonsuz bilgilerinize sonsuz guveniyorum

tamam bu durumda test için uygun şartlar oluşmuş demektir. yaklaşık 2,30 saatlik bir sıkışıklık söz konusu yanii.. olur olur tamam.. çişebilirsin kuzum

deeeeee
ayın bugünün de ne testiiiiiiii...
deneme mi yapıyon kuzummm

hehehehee :))) valla canım ben artık çok yorgunum sizleri bu enerjinizden dolayı tebrik ediyorum. benim dayancak gücüm kalmadı doasyon denicez ve artık o da olmazsa evlat edincez son kararımız bu

kuzumm biz bu fazla enerciden olamıyos hamiş sanırsamm..
gören embriyoo kaçıyooo

biz kadınlar çoğumuz içimizde öyle bir şey var ki. tanımlamak çok zor..

sevgiye, ilgiye, bakıma ihtiyacı olan her çocuğu

(eğer koşullar uygun olsa) benimser annelik ederiz gibi geliyor...

işteee asıl gerçek bu kuzum....
ve bu konuda kimsenin bizi anlamasını beklemeyelim , bizden başka...
bu kadar debelenmemizin , bu yaşta bebek diye tepinmemizin sebebi bu...

efeett deneme yapiyom kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…